Хто зі знаменитостей пропонував Славі Дьоміну стосунки? Зірка розкрив вражаючий секрет: “Один відомий артист”

Відомий український телеведучий та шоумен Слава Дьомін розповів, як один знаменитий артист запропонував йому стосунки. Яку відповідь отримав чоловік?

Знаменитий ведучий Слава Дьомін не тільки активно бере ексклюзивні інтерв’ю у зірок, але і сам час від часу ділиться ексклюзивними подробицями свого життя. Наприклад, чоловік вразив аудиторію зізнанням про складні стосунки з матір’ю, про розлучення зі своєю дружиною, про роман з колегою, тощо.

Втім, нещодавно Слава здивував зі знанням про пропозицію, яка надійшла йому від знаменитого артиста.

Хто зі знаменитостей пропонував Славі Дьоміну стосунки

Слава Дьомін натякнув на возз'єднання з колишньою
Хто зі знаменитостей пропонував Славі Дьоміну стосунки

Так, нещодавно зірка вирішив провести гру на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram “Правда чи дія”, і в результаті був вимушений відповісти на питання про незвичайний досвід у стосунках з знаменитостями чоловічої статі.

Виявляється, 14 років тому Славі запропонували вступити у романтичні взаємини. Втім, чоловік відмовив, посилаючись на те, що йому подобаються дівчата. До речі, особистість залицяльника Дьомін приховав.

Хто зі знаменитостей пропонував Славі Дьоміну стосунки

“Це було 2009 року. Він написав мені ще в “Однокласниках”. Але я відповів: “Вибач, я не по цих справах, я по дівчатах”. Він чомусь образився”

Нагадуємо, що не так давно Слава також розповів про те, що мав роман зі знаменитою українською телеведучою. Імені він також не розкривав. Втім, він заявив, що досвід проживання разом для їхньої пари не пішов на користь, а тому молоді люди прийняли рішення розійтися. Тим не менш їм вдалося зберегти товариські стосунки, і Слава навіть залишався на ночівлі у колишньої.

Ким могла бути екс-обраниця Слави невідомо, а зірка навіть близько не натякнув фанатам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.