Тепер не тільки блогерка, а ще й співачка – Катерина Репяхова заспівала дуетом з Павліком: “Це було феєрично”

Катерина Репяхова вже багато років заміжня за відомим українським співаком Віктором Павліком, але ніколи не намагалась стати частиною шоу-бізнесу та вийти разом з чоловіком на сцену.

Тож, молода жінка повністю зайнята своїм блогом у соціальній мережі instagram, саме через це вона не має часу на забавки типу співу. Хоча багато прикладів, коли виходячи заміж за артистів, дівчата теж хочуть ставати популярними та талановитими. Але Репяхова це інший випадок, вона досить самодостатня та впевнена в собі, тому, самостверджуватися коштом чоловіка їй не треба.

Катерина Репяхова заспівала

Хоча й багато прихильників пари думають, що дівчина вийшла заміж не через кохання, а через популярність – вона щоразу своїми діями спростовує ці чутки. Насправді Катя дуже поважає себе та свого коханого, тому відразу відповідає на всі плітки, оскільки їй неприємні такі слова на свою адресу.

Але крізь роки спільного життя Репяхова таки заспівала разом з Павліком. Та сталося це не на сцені чи при записі у студії, а на курорті у Карпатах. Зараз родина вирушила на відпочинок у гори й саме дорогою до них на гірському фунікулері, вони почали співати вдвох відому пісню Віктора “Як я хочу бути з тобою”.

Шанувальники відразу почали писати у коментарях про те, що подружжю варто записати спільний дует, адже це звучить дуже гарно та дуже романтично.

  • “Це було феєрично”

  • “Вже час пробувати й вам, Катю, щось разом співати”

  • “Як ви гарно співаєте разом”

  • “Пісня, виконана разом, дуже гарна ідея”.

Та певно сама Репяхова навіть не сподівалась на таку реакцію, адже просто виклала фрагмент з їхнього сімейного відпочинку. Але можливо тепер зіркова родина замислиться над цим та дійсно незабаром можна буде почути студійну версію спільної пісні Катерини з Віктором Павліком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.