Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина показала свою обручку: без діаманта, зате двокольорова

Обраниця знаменитого переможця популярного українського шоу "Голос країни" показала шанувальникам обручку – справжній символ родини Сасанчин

Роман Сасанчин – популярний молодий український співак, який здобув свою славу, двічі бравши участь у рейтинговому телевізійному шоу “Голос країни”. Роман прийшов у зірковий світ ще дитиною, а потім, за кілька років після тріумфу, ще раз повернувся.

Зараз він будує кар’єру та вже має сім’ю – дружину та донечку.

Іванна Сасанчин – обраниця серця Романа, вони познайомились у 2020-му, за кілька у грудні 2021-го одружились. Не так давно стало відомо, що дівчина у своєму двадцятичотирьохрічному віці вже мала викидень.

“Було, завмер плід! Це найбільший біль, який мені довелося пережити”, – відверто зізналась шанувальникам та шанувальницям дружина Сасанчина.

Та попри всі негаразди, невтішні прогнози лікарів, подружжя зараз виховує донечку. Маленька Елізабет Сасанчин народилася в Іванни та Романа у грудні 2021-го.

Сімейна пара переживає все разом, свариться та знову мириться. Навіть нещодавно Іванна Сасанчин збентежила фоловерів новиною: розходиться з чоловіком.

Тоді вона писала про те, що вони більше не сім’я – у своїх сторіс у Інстаграмі, на сторінці, яка, до речі, називається “родина Сасанчин”, Іванна, яка зараз із донечкою в Польщі, оголошувала, що подружжя тепер не разом.

Та попри такі заяви, сім’я пройшла всі труднощі й зараз продовжує жити подружжям. А ось буквально нещодавно Іванна показала всім свою обручку.

Скріншот з Інстаграму
Іванна Сасанчин показала обручку

Вона, до слова, непроста. Має два кольори, хоч і не має ніяких діамантів. Срібло та золото дуже гарно переплелися та стали символом сім’ї Іванни, Романа та їхньої донечки Елізабет Сасанчин.

Схожі статті