“Подарували літак”: Тіна Кароль вразила розмахом подарунку для сина Веніаміна на його день народження

Відома українська співачка Тіна Кароль вклала усю душу та серце у виховання свого єдиного сина Веніаміна Огіра. Давайте пригадаємо, як це було.

Як відомо, Тіна Кароль народила свого первістка у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У пари з’явився хлопчик на ім’я Веніамін. Заради сина та коханої дружини Євген взявся за будівництво розкішного маєтку на Київщині, а співачка працювала, не покладаючи рук, і вміло поєднувала кар’єру та материнство.

Тіна Кароль розповіла, як її сину подарували літак

Тіна Кароль розповіла, як її сину подарували літак

Згодом родина втратила свого голову. Після похорон Тіна довго приходила до тями, але заміни коханому чоловіку навіть і не думала шукати. Поки Веня був маленький, за ним наглядали няні, а подорослішавши, хлопець рушив до приватної школи у Великобританії.

Нещодавно в мережі пригадали, як Тіна жила до розлуки зі своїм сином. Мова йде про інтерв’ю співачки у Каті Осадчої. Ведуча “Світського життя” поцікавилася у поп-діви, що її маленькому спадкоємцю подарували на день народження.

“В нього будо свято. В нього було багато шарів, було багато подарунків. Йому подарували літак та самокат”, — поділилася Кароль.

Можна помітіти, що у кадрі Тіна постала з короткою зачіскою, від якої невдовзі позбавилася і більше ніколи не поверталася до даного стилю. Веня ж ще дуже маленький і майже не розмовляв. Імовірно дитині виповнилося тільки 2 роки.

Не менш цікавим є костюм Катерини, яка вийшла поспілкуватися з знаменитостями з червоним конусом на голові. Сукню телеведуча обрала дуже контрастну: у чорно-червоних кольорах. Втім, це далеко не найцікавіший з образів Осадчої, адже свого часу вона не припиняла дивувати світську спільноту.

Схожі статті