“Принади були такі, як треба”: Вітвіцька, Alyona Alyona, Саша Заріцька, Настя Каменських схудли, а даремно

Деякі надпопулярні українські зірки в гонитві за худорбою втратили свій шарм та пишні форми, які так подобалися шанувальникам та шанувальницям

Сучасний світ трощить застаралі стандарти краси про 90-60-90. Не один десяток років дівчата та жінки морили себе голодом, сиділи на дієтах та не виходили із спортзалів, аби відповідати вимогам бездоганності. Зараз же головна умова краси – це гармонія тіла та душі, порядок у голові, креатив, натхнення та вогник у очах.

Та попри це, деякі українські зірки шоубізнесу все ж таки в боротьбі за “ідеальні сантиметри” втратили свій шарм разом із кілограмами, які точно не були зайвими, а навпаки – додавали чогось особливого українським артисткам.

Соломія Вітвіцька

У гонитві за ідеальними формами українська телеведуча Соломія Вітвіцька втратила аж десять кілограмів. Вона пізніше зізнавалась, як сиділа на правильному харчуванні, аби схуднути.

Соломія Вітвіцька до та після схуднення
Соломія Вітвіцька до та після схуднення

Alyona Alyona

Популярна українська реперка Альона Альона не так давно кинула собі виклик: побачивши на вагах 127 кілограмів, дівчина неодмінно вирішила худнути. Попри всю любов шанувальників та шанувальниць до Альони в будь-якому тілі, реперка все ж скинула понад 15 кілограмів.

Альона Альона до та після схуднення
Альона Альона до та після схуднення

Саша Заріцька

Знаменита українська співачка, солістка групи KAZKA Саша Заріцька теж вирішила скинути ваги, незважаючи на те, як гармонічно вона виглядала до схуднення. Співачка за п’ять тижнів участі в “Танцях із зірками” втратила понад п’ятнадцять кілограмів, що стало дуже помітно шанувальникам і шанувальницям.

Саша Заріцька до та після схуднення
Саша Заріцька до та після схуднення

Настя Каменських

Популярна українська співачка, дружина відомого продюсера Олексія Потапенка Настя Каменських теж у гонитві за ідеальною вагою втратила свої пишні форми, які мала раніше. Дівчина зараз не має жодного зайвого кілограма, хоч раніше дещо надмірна вага не була такою надмірною, і виглядала досить привабливо.

Настя Каменських до та після схуднення
Настя Каменських до та після схуднення

Схожі статті