|
12.01.2023 17:24

Злата Огнєвіч “побила” фіналіста “Холостячки” Діму Шевченка, який закрутив роман у неї під носом із сусідкою

Злата стала головною героїнею другого мезону романтичного шоу “Холостячка”, де сподівалась знайти своє справжнє та чисте кохання. Вибір у співачки був розкішний. Всі чоловіки були гідні, вже мали свою справу по життю та появлялися як джентльмени. Та звісно, не всі гарні чоловіки можуть підкорити жіноче серце. Особливо, якщо воно вже поранене.

Злата Огнєвіч

Так, на шоу Злата зустріла Дмитра Шевченка, чоловіка, який професійно тренує боксерів і займається спортом. Діма, попри свою зовнішню мужність та стійкість, виявився досить сором’язливим та ніжним всередині. Йому важко давалися емоції, тому, інколи Огнєвіч мала сумніви щодо його щирості. Та це не завадило Дмитру дійти до фіналу.

Злата та Дмитро на побаченні

Але, як виявилось, серце артистки зайняв інший чоловік, на ім’я Андрій Задворний, який, на жаль, не виправдав романтичних сподівань Злати.

Після проєкту виявилось, що Діма та Злата сусіди, тому, звісно, вони підтримували спілкування. Але в чомусь період Шевченко зустрів своє кохання. А Злата вирішила не заважати його щастю, оскільки сама не дала шансу чоловікові.

Та нині відомо, що вони досі перебувають у гарних дружніх стосунках, і навіть, інколи виходять на каву разом. До того ж Огнєвіч ходить на тренування з боксу до Шевченка. І варто сказати, що артистка робить успіхи.

З цього приводу Дмитро виклав у себе на сторінці instagram відео, де він тренує Злату. Та у кінці виринав перетворити його на кумедну історію, як не варто поводитись із тренерами. Тож, спілкування Злати й Діми досить гарно розвивається, бокс і кава зазвичай можуть з’єднати людей.