Алан Бадоєв здивував екс-дружину виглядом без вусів та бороди і зізнався , як відсвяткував своє 42-річчя

Відомий український шоумен Алан Бадоєв сколихнув мережу новими світлинами, де він позує вже зовсім без вусів та звичної для артиста бороди

Алан Бадоєв – популярний в Україні та за кордоном шоумен, режисер та телеведучий. Кілька днів тому знаменитості виповнилось сорок два роки. Алан Бадоєв не сильно активний у соціальних мережах, однак на честь такої нагоди він вирішив порадувати фанатів та фанаток новою фотографією.

Зовсім нещодавно режисер та телеведучий поділився з підписниками та підписницями новиною: знаменитий Алан Бадоєв вирішив змінити імідж. Як можна побачити на новому кадрі, чоловік тепер без вусів та бороди. Світлину світ побачив завдяки публікації Бадоєва на його сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Окрім цього, відомий режисер вирішив розповісти фанатам, як він святкував свій день народження. Чоловіку тільки нещодавно виповнилося сорок два. Алан Бадоєв подякував у своєму дописі долі за всі моменти щастя та радості, які він мав за цілий рік.

Бадоєв зізнався, що усвідомив у свої 42 безліч дуже важливих речей. За словами режисера, цього року він зможе зробити ще більше корисних та потрібних людям, Україні та світу речей.

Судячи з усього, відомий шоумен відсвяткував свої сорок два, будучи вдома.

І не дивно, адже більшість зірок українського шоубізнесу під час повномасштабного вторгнення обирають прості сімейні посиденьки, а не гучні застілля. Як і більшість українців, знаменитості надають перевагу вечору в колі найближчих людей.

З таким новим віком – із сорокадвохріччям режисера, шоумена, відомого ледь не всюди, Алана Бадоєва привітала дуже велика – просто величезна кількість шанувальників, шанувальниць, колег та зіркових друзів. Вони засипали чоловіка щирими словами та оцінили його новий імідж. Юзери додали, що без вусів та бороди чоловік виглядає ще привабливішим.

Схожі статті