Катя Велика з “МастерШеф” розповіла про першу подорож без чоловіка: “Важче келиха нічого раніше не підіймала”

Катерина Велика стала зіркою кулінарного проєкту "МастерШеф" завдяки своєму колірному таланту та особистим якостям, які, жінка досить вміло демонструє на камеру.

Катерина вважається найяскравішою учасницею, оскільки, по-перше, її образи завжди різні, ризиковані та яскраві. А по-друге, вона й сама не губиться у своїх нарядах та досить чітко проявляє свою позицію та свою особистість. Не дивно, що Катерина досить гостра на ящик, тобто спокійно може висловити свою думку в очі. І саме через це, деякі учасниці побоювалися Велику.

Та це не дивно, оскільки боротьба завжди вимагає повної віддачі, а це нерви, змагання зі своїми внутрішніми якостями, принципами та бажаннями. Але в реальному житті Велика обирає роль дружини та мами, вона м’яка, ніжна та спокійна. Але для того, щоб почуватися з чоловіком такою дівчинкою, варто правильно обрати партнера. Тож Великій з цим пощастило.

Велика з чоловіком

Неодноразово Катерина розповідала про статки свого чоловіка, будинки, розкішні машини, купа грошей та дуже часті подорожі. Це Катя любить особливо сильно, адже бачити на власні очі різні країни та чарівні різноманітні місця – це неймовірно.

Зазвичай Катя подорожує з коханим, так вона звикла, й він завжди бере відповідальність на себе, як справжній чоловік, а сама Велика за її словами просто насолоджується відпочинком. Та цього разу жінці доведеться самостійно зайнятися всіма питаннями та поїхати на відпочинок лише з сином.

“Перший раз буду подорожувати літаком з сином. Зазвичай подорожую з чоловіком і важче келиха шампанського нічого в руках не тримаю. Може є якісь лайфхаки чи поради. Буду дуже вдячна”

Тож, улюблениці публіки вже дали багато порад у коментарях, як самостійно впоратися з усіма питаннями на відпочинку та ще й з дитиною на руках. Особливо Катю турбує питання з літаком, але й на це досвідчені матусі дали Великій кілька дієвих порад. Тож, відпочинок має пройти гарно, попри відсутність коханого поруч.

Схожі статті