Як виглядає 55-річна мама Вєрки Сердючки без сценічного гриму: модна стрижка та виразні губи

Всі ми звикли бачити артистів в сценічних образах та з професійним гримом, але в реальному житті деякі зірки мають зовсім інший вигляд. Так, наприклад як Вєрка Сердючка та її мама.

Перші роки творчості Сєрдючки взагалі мало хто знав, що це чоловік переодягнений у жінку з формами. Декого цей факт дійсно шокував, а хтось сприйняв це спокійно. Та більшим відкриттям стало те, що мама Вєрки – це не жінка похилого віку, а досить молода і прекрасна артистка.

Вєрка Сердючка з мамою в образі

Тому, багатьох цікавить, як же насправді виглядає жіночка у віці, яка постійно носить хустку та довгі пишні спідниці у реальному житті. Та насправді ж ця інформація ніколи не була під замком, і знайти сторінку Інни Білоконь у соціальних мережах досить легко.

Тож, нині їй 55 років і варто сказати, що на вій вік Білоконь не виглядає, а має вигляд років на 20 молодше.

Так, на одній фотокартці на особистій сторінці в instagram, Інна постала з каре у кольорі блонд та показала свої виразні губи. Одразу можна звернути увагу на шкіру жінки – вона дуже доглянута та молода. Певно Інна на постійній основі відвідує косметологів та можливо навіть робить уколи краси, аби зберегти свій гарний вигляд якомога довше.

Всі знають, як шкідливо часто носити сценічний грим, а мама Сердючки без нього точно не зможе обійтися, адже потрібно малювати зморшки та робити її більш старшою з кожним разом. Тому, косметики на обличчі артистки завжди вистачає і очищення та правильний догляд просто необхідні Білоконь, аби в житті виглядає розкішно.

Інна Білоконь з Андрієм Данилком

Тож, мама Вєрки ще жінка у самому розквіті своєї краси та привабливості. Попри вік, Інна дійсно виглядає дуже молодою та доглянутою, що не може не викликати поваги, оскільки після 50-ти кожна жінка має різні проблеми зі шкірою та із зовнішнім виглядом загалом. Але все це залежить від образу життя та від правильного догляду. Тож, з молоду варто починати берегти свою красу та не ризикувати з невідомими препаратами чи косметичними засобами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.