“У нього завжди різні”: Маша Єфросиніна вперше розповіла про всіх жінок свого чоловіка Тимура Хромаєва

Маша Єфросиніна професійний журналіст та інтерв'юєр, вона може витягнути з будь-кого найщемливіші зізнання, але сама не сильно любить розповідати про своє особисте, тим більше про родину, хоча інколи буває.

Одна з найуспішніших журналісток України Маша Єфросиніна не надто часто розмовляє про своє особисте життя, тим паче про стосунки з чоловіком, але все ж таки є одне шоу на YouTube, де Марія повністю відкривається, це “Дорослі дівчата”, де жінка зустрічається зі своєю подругою Олею Поляковою, аби обговорити суспільно-важливі питання для жіночої аудиторії.

Останній випуск Дорослих дівчат

Так, останній випуск було присвячено темі “Як сказати ні”. Жінки розпочали з того, що українці – це загалом такий народ, який боїться відмовляти, керівництву, друзям, близьким та навіть іноді собі у своїх слабкостях. Спочатку Полякова активно розпочала казати, що вона на свою адресу слова “ні” не сприймає і завжди досягає того заповітного “так”.

Але потім тема плавно перейшла на стосунки Єфросиніної з чоловіком Тимуром. А почалося все з обговорення розміру грудей, Полякова зізналась, що раніше вона дуже любила ходити без обмежень, але вік дає своє, і тепер зірка одягає бюстгальтер. Та Маша вставила жарт з цієї теми, ніби-то ж Оля вже не дівчинка і це цілком нормально. Та жіночка не стрималась і сказала, що у Маша взагалі позбавила свого чоловіка найціннішого, але ведуча вийшла з положення.

Маша з чоловіком Тимуром

“Мені здається, що він взагалі закохався у мене через розмір грудей, хоча він називає це – закохався в очі, але я знаю, де були ці очі” – розповіла Марія.

Та Полякова знову наголосила на тому, що її подруга постійно худне, тому її форми зникають і не тішать очі чоловіка, але й тут Марія заперечила.

“Ти знаєш, я постійно змінююсь, і він каже, що кожен раз у нього різні жінки, тобто, Тимур каже, що ніколи не хоче інших жінок, тому що всі різні жінки є в моєму обличчі” – зазначила Єфросиніна.

Також Маша пригадала ті часи, коли була досить пухленька та крізь великі форми не бачила свого живота, але завжди хотіла мати маленькі груди, що зараз тішить її у своєму відображенні в дзеркалі.

Маша з чоловіком Тимуром

Тож, чоловікові Єфросиніної дуже пощастило, що його дружина має звичку постійно змінювати щось у своїй зовнішності й він завжди захоплюється своєю новою Машею.

Схожі статті