Марія Яремчук з нею не зрівняється: Олександр Пономарьов вперше показав дорослу доньку Зою від Олени Мозгової

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов зачарував мережу новим знімком зі своєю падчеркою Зоєю. Усі деталі в статті.

Хоча стосунки Олександра Пономарьова та Олени Мозгової були досить бурхливими та скандальними, все ж від цього союзу знаменитості винесли багато чого позитивного.

Олександр Пономарьов вперше показав дорослу доньку Зою

По-перше, у співака та продюсерки народилася прекрасна дочка Євгенія. А по-друге, разом з Оленою у життя Олександра увійшла ще одна чудова людина — це його падчерка Зоя, яка стала йому рідною.

Олександр Пономарьов вперше показав дорослу доньку Зою

Кожного року співак оприлюднює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з дочкою Мозгової. Як правило, це стається на її день народження.

2023-й не став виключенням і у мікроблозі артиста з’явився новий кадр, на якому він постав поруч з Зоєю. Знімок був зроблений на газоні. Вітчим та його падчерка лежать вдвох на траві і дивляться в об’єктив.

Пономарьов ласкаво назвав героїню нашої статті “донечкою” і публічно привітав її.

Варто відмітити, що Зоя народилася в Олени Мозгової у попередніх стосунках. Втім, продюсерка ніколи не розкривала особистості її біологічного батька, принаймні публічно.

Тим часом маленька Зоя настільки прив’язалася до свого нового батька, що почала називати його “татом”, і ставилася до нього, як до рідної людини. Навіть після розлучення Олени та Олександра і крупного скандалу між ними, Зоя не припинила спілкуватися з вітчимом, і підтримувала їхній зв’язок увесь цей час. Як на це реагувала Мозгова достовірно невідомо, тим паче, що в неї вистачало проблем, які вона обговорювала з журналістами. Наприклад, протест її дочки Жені, яка не одразу пробачила матері розрив з Пономарьовим і деякий час залишалася жити у батька.

Схожі статті