У шкіряних рокерських штанах і з густою бородою: музикант з команди Тіни Кароль виявився гарячішим за Балана

Навколо відомої української співачки Тіни Кароль уже не один рік крутиться дуже симпатичний музикант, який із легкістю може зачарувати неодружену виконавицю

Тіна Кароль – знаменита українська артистка. Вона – виконавиця десятків популярних серед меломанів пісень. Успішна кар’єра талановитої співачки, на превеликий жаль, перетинається з нещасливою жіночою долею.

Тіна Кароль була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Жінка була щаслива у шлюбі з коханим чоловіком. Та, на жаль, страшна хвороба забрала в нього життя, а в Тетяни Ліберман (справжнє ім’я виконавиці) – любов та сенс усього.

Після такої тяжкої втрати Тіна Кароль дуже довго відходила, пережила багато, та попри все це, не здалася і продовжила виступати. За кілька років після смерті коханого, Тетяну Ліберман таки почали зводити з різними чоловіками з різних проєктів. Шанувальники та шанувальниці співачки щиро сподіваються, що їхня улюблена виконавиця таки знайде свою половинку й буде знову щаслива.

Дуже довго Тіну Кароль підозрювали у стосунках з відомим артистом Даном Баланом, між якими відчувалася хімія на проєкті “Голос країни”. Вони двоє були суддями в телешоу.

Зараз же в мережі з’явилися фотографії одного з музикантів із Тіниної команди. Він – молодий, талановитий та, судячи з усього перспективний. Його звати Антон і він відданий Тіні Кароль. Про це говорять публікації на його сторінці в Інстаграмі.

Антон із команди Тіни Кароль
Антон із команди Тіни Кароль

Не кожен член команди співачки через одну-дві фотографії публікує її, як це робить Антон, який, можливо, претендує на серце неодруженої Тетяни Ліберман.

Чоловік високий, темноволосий та зі світлими очима. Окрім цього, Антон має густу бороду та, як показують його фотографії, окрім Тіни, палку пристрасть до музики.

На світлинах він із гітарою, на концертах та в концертних залах.

Схожі статті