Лілія Ребрик продемонструвала наймоднішу сукню 2023 року: вічна класика, яку захоче кожна (ФОТО)

Відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик завжди була прикладом для багатьох жінок у різних сферах життя. Тому, саме вона й задала тренд на вишукану сукню, яка буде незамінною у гардеробі кожної українки.

Лілія завжди виходить в ефіри та в люди у дуже вишуканих нарядах, вони демонструють стриманість, відчуття стилю та, звісно, характеризують її як жінку та людину. Оскільки Ребрик працює на телебаченні, вона завжди має змогу задати якийсь особливий тренд. І цього разу ним виявилась вишиванка.

Лілія Ребрик у вишиванці

Так, саме українська вишиванка-сукня, стала тією річчю, яку ведуча хоче популяризувати. Оскільки з давніх часів це вбрання вважається оберегом, а також символом здоров’я та щасливої дороги. Саме вишиванка зберігає у собі пам’ять народу та робить нас, українців, особливими в очах інших народів. Це не просто одяг, це така річ, яка має в собі магію, навіть складно пояснити, всю міць української вишиванки. Наприклад, зараз вона працює як один з видів зброї в руках українців та українок, оскільки одягаючи її, ми демонструємо стійкість та вірність своїй країні.

Тож, днями Лілія одягнула неймовірно красиву сукню-вишиванку, яка демонструє її й без того відому патріотичну позицію. Фотокартку у цій сукні Ребрик виклала на своїй сторінці в instagram, де згадала про роботу свого благодійного фонду, який не припиняє свою працю ні на день. Тож, вишиванка та тема війни та волонтерської діяльності в Україні досить гармонійно виглядає, оскільки це все каже про нашу незламність. І справді, дуже чудово, що жінки, які мають творчі професії, настільки самовіддано працюють на інформаційному та волонтерському фронтах.

Тож, Лілія Ребрик задала тренд на цілий 2023 рік та й на наступні роки, оскільки вишиванка тепер, певно є у кожного свідомого українця. До того ж такі вишиті сукні виглядають дуже ніжно і при цьому, несуть в собі велику силу та глибокий сенс, який має бути донесений до світу.

Схожі статті