Немов рідна сестра: у мережі знайшлась двійниця Наді Дорофєєвої – талантом не поступається

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала популярною завдяки дуету "Время і стекло", так само як і її колега Позитив. Та нині ж дівчина розвивається яу сольна артистка, тому, не дивно, що є багато дівчат, які хочуть бути схожими на неї.

Тож, Надя має яскраву зовнішність, якій багато хто може позаздрити, тому часто зустрічаються фото у соціальних мережах, де дівчата намагаються скопіювати стиль та макіяжі артистки. Але не всім вдається бути схожими на Надю. Оскільки всі ми народжуємося з різними генетичним набором. І важливо пам’ятати, що кожна з нас особлива і така яка є, тому не варто намагатися бути схожим на когось. Як казав один психолог – можна взяти по-троху з різних людей і створити нового себе. І це стосується не лише внутрішніх якостей, а ще й зовнішності. Адже можна купувати такі самі речі, а виглядати в них, м’яко кажучи не дуже. Тож, важливо бути особливим.

Надя Дорофєєва

А от якщо природа наділила вас дійсно схожою зовнішністю на якусь відому людину – вам пощастило бути собою, але й схожим на зірку. Кажуть, що у кожної людини на світі є двійник, тільки він може жити на іншому континенті та бути вашою повною протилежністю. Але двійниця Наді Доофєєвої за випадковим збігом живе у Києві.

Двійниця Дорофєєвої

У соціальній мережі instagram є одна дівчина, яка як дві краплі води схожа на співачку, тільки видно, що вона молодша за Надю та захоплюється фотографією, оскільки її пофіль оформлений досить привабливо і демонструє, що вона скоріш за все є моделлю та фотографом. Дівчину звати Юлія, вона має такі ж самі очі як у Дорофєєвої, теж худенька, має пухкі губи та виразну гармонійну зовнішність.

Двійниця Дорофєєвої

На деяких фото Юля дуже сильно нагадує Надю, складається таке враження, що вона є рідною сестрою артистки, але ні, вони зовсім не пов’язані у житті. Юлія просто має схожий генетичний фон з Дорофєєвою і саме тому, її можна назвати двійницею відомої співачки, хоча сама дівчина може цього й не помічати. А Надя також може й не підозрювати, що в одному ж місті з нею, живе її близнючка. Це досить цікавий збіг, а ще цікавіше, чи дізнаються дівчата колись про існування “сестри”.

Схожі статті