Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун показав свою дівчину: молодша за Ольгу Мартиновську

Олександр Цвігун вже двократний переможець кулінарного шоу "МастерШеф" у різних категоріях та фіналіст 3-х сезонів, які подарували хлопцеві негативній досвід та популярність.

Саша є наймолодшим переможцем за всі версії шоу, звісно, крім юнацького сезону. Та у свої 19 років Цвігун має неперевершені знання та досвід у кулінарії. Він працював су-шефом у польському ресторані, де навчився робити багато страв професійно. Він дуже начитаний та освічений хлопець, його підхід до готування страв загалом приємно дивує, адже Саша мислить нестандартно, тому що його світогляд досить широкий, а фантазія переплітається зі знаннями та виходять шедеври кулінарії.

В останньому сезоні “МастерШеф. Битва сезонів” Цвігун змагався з супер досвідченими кухарями, які стали легендами проєкту. Але й сам він не поступався, та часто перевершував всі очікування. Саме тому, Олександр здобув перемогу. Сам він, звісно, щиро та наполегливо йшов до цього, але вирішували судді. Тому, перемога стала для Цвігуна приємною та трохи шокуючою.

Та після переможного шляху, Сана став ще популярнішим, ніж був до цього. Тому, й увага від прихильниць побільшала в рази. Але у Цвігуна вже достатньо давно є кохана дівчина, її звати Яна і судячи з профілю в instagram, вона акторка.

Саша Цвігун з коханою

Дівчина виглядає старшою за Сашу, має коротке світле волосся. У самого Саші майже немає жодних ознак того, що він перебуває у стосунках. А от сторінка Яни дуже багата на спільні романтичні фотографії з коханим. Та насправді ж про відносини Цвігуна стало відомо ще на проєкті, адже дівчина приходила підтримати його. До того ж саме з Яною Олександр радився щодо участі у цьому сезоні. Тому підтримка в нього буду сильна та постійна.

Саша Цвігун з коханою

Деякі глядачі “МастерШеф” настільки захопилися стосунками пари, що почали створювати гарні романтичні відео-нарізки під різноманітні треки. За це, обраниця Цвігуна окремо подякувала шанувальникам та виклала декілька відео на свою сторінку. Тож, очевидно, що між молодими людьми панує справжнє кохання та взаєморозуміння.

Схожі статті