Завжди різна як і Олена Кравець: скільки перук змінила Ірина Сопонару з “Жіночого кварталу” – важко порахувати

Ірина Сопонару швидко стала зіркою "Жіночого кварталу", "Ліги сміху" та сералів "Країна У" та інших. Тому, актриса досить популярна серед українських глядачів, до того ж вона має неймовірний талант перевтілень.

Ірина має власний стиль гри, оскільки вона артистка комічна, то вміє швидко перевтілюватися у різноманітні образи. І, певно, вже важко навіть порахувати, скільки образів змінила Сопонару за роки своєї кар’єри. Жінку вважають досить характерною дівчиною, оскільки інколи вона дійсно буває досить різка у своїх висловлюваннях. Та це не заважає їй бути улюбленицею глядачів.

Ірина полюбляє перевтілення не тільки на сцені, а ще й у реальному житі, коли на неї натрапляє натхнення. Наприклад, нещодавно Сопонару вирішила спаровувати російську пропагандистку Маргариту Симонян. Тому акторка приміряла перуку, яка схожа на Риту та зробила схожий мейк.

Пародія Ірини

Але це не єдине перевтілення Ірини, за всі роки своєї кар’єри, вона змінила цілу купу перук, вона була брюнеткою, блондинкою, рудою. Мала довге волосся, коротке, середньої довжини та у різних варіаціях. Тож неможливо навіть порахувати, скільки перук було в арсеналі Ірини.

Та варто сказати, що кожен образ дуже пасує жінці, точніше, він робить її незвичною та геть не схожою на ту Іру, яка є насправді, в реальному житті. Всі перевтілення та образи відкривають в ній, як в акторці нові грані та сторони її особистості. А для акторів – це дуже цінно.

Образи Ірини

Тому, як і Олена Кравець Сопонару з’являється на сцені завжди у різних амплуа, особливо, на “Жіночому кварталі”, оскільки ролі там дуже різнопланові, тому доводиться пересилювати свої страхи та бар’єри й приміряти на себе іноді навіть нереальні образи.

Образ Сопонару

Напевно було б цікаво подивитися на весь процес підготовки до перевтілень і самого образу, оскільки акторська діяльність дуже багатогранна та цікава, і, звісно, для Іри це завжди виклик, кожна нова роль та нова перука змінюють її, як акторку та як просто жінку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.