Вагітна Настя Каменських знову засвітила самотнє святкове фото: а куди подівся Потап після Різдва?

Одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських останнім часом доволі часто стають інфопривідом для мережі, оскільки їх стосунки здаються досить незрозумілими для шанувальників.

Всі добре пам’ятають, що на початку війни зіркове подружжя разом вирушило за кордон, через що вони опинилися під великою хвилею хейту зі сторони колег та прихильників. І тривалий час зірки перебували у Мексиці, але за словами Потапа, постійного прихистку вони за всі 6 місяців не знайшли, а щоразу переїжджали до інших країн, оскільки активно займалися волонтерством та змоги бути постійно в одному місті не було.

Потап з Настею

Та дивним є не це, а те, що спочатку Каменських приїхала в Україну сама, оскільки тоді у Потапа ще були значні проблеми зі станом здоров’я. Але згодом і сам продюсер повернувся додому та відразу ж потрапив на інтерв’ю до “Сніданку з 1+1”, де й розповів всі деталі своєї відсутності вдома. Та навіть після того, як Потапенко відверто зізнався у волонтерстві – засуджувати його не припинили. Отже, можна припустити думку, що артисти спеціально дають нові приводи для обговорення, аби люди забули про “втечу”.

Вже досить тривалий час у соціальних мережах співаків немає жодних спільних фотографій, хоча, обидва вдома та можуть як і раніше записати спільне відеозвернення, зробити святкові фото і оприлюднити це, адже вони родина. Та чомусь, ні Настя, ні Олексій цього не роблять. Але важливо, що сама Каменських нещодавно говорила, що вони разом, просто кожен з них має багато важливих справ, тому на оприлюднення своїх стосунків у них немає часу.

Так, нещодавно одна подруга родини засвітила спільне фото Насті та Олексія з вечірки, яка була організована з нагоди Різдва. Але самі артисти не оприлюднили це фото. Тож днями Каменських привітала українців зі святами й знову сама, як і Потапенко вітав з Різдвом один на фото.

Тож, стосунки зіркової пари все ще викликають питання, але виходячи зі слів Насті, вони просто не мають на це часу та ресурсів. Але подивимося далі, що буде зі шлюбом зірок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.