Ектор Хіменес-Браво вперше відкрив залаштунки “МастерШеф” та розповів, як соромився камер: “Досі не вірю”

Ектор Хіменес-Браво став справжньою зіркою в Україні, оскільки вже багато років він є головним та незмінним суддею кулінарного шоу "МастерШеф", яке й зробило з нього знаменитість.

Ектор вже більше 13-ти років живе в Україні, хоча сам він колумбієць, та зізнався, що як тільки він вперше відвідав Україну, то закохався у людей. За словами шеф-кухаря, такі добрі люди є тільки в Україні, і така щирість та гостинність не притаманна іншим країнам. Тому для себе та свого розвитку Ектор обрав саме столицю України, де відчуває себе як вдома, затишно та спокійно.

І, як можна помітити, попри те, що це не його рідна країна з народження, Хімене-Браво не поїхав через війну, він навпаки став волонтерити, їздити до наших героїв на фронт, готувати їжу для військових та активно вести боротьбу на інформаційному фронті.

Отже, якби не “МастерШеф”, ми б могли й не знати про такого професіонала. Але шлях на шоу дався Ектору не легко. По-перше, мовний бар’єр, по-друге, камери, грим, сценарій та акторська гра. Всі ці фактори присутні на будь-якому шоу, тому, днями чоловік вирішив пригадати, як важко йому було починати бути головним на проєкті та звикати до камер і зйомок в цілому.

Ектор вирішив трохи відкрити залаштунки “МастерШеф” та розповісти, як він до нестями боявся камер, як витримує грим та показати, скільки роботи роблять працівники СТБ, щоб ми могли побачити гарну картинку. Так, Хіменес-Браво зізнався, що команда складає більше 100 працівників., які мають різні важливі завдання, а один випуск знімається 2-3 дні.

Залаштунки МастерШеф

Та не забув Ектор розповісти й про себе та свої страхи, спочатку він взагалі не вірив, що з ним трапилось таке щастя та був досить не впевнений у собі, як в людині, якій варто говорити і робити все на камеру. Але він завжди вірив у себе, тому не відступив і дав пораду молодим.

“Якщо чесно, я досі не вірю, що зміг. Не опустив руки, не здався, коли було важко. Тож мій висновок: Друзі, ніколи не відступайте від своєї мрії, робіть те, що подобається, якщо важко, значить ви на правильному шляху” – написав Ектор.

Залаштунки МастерШеф

Отже, мрії відомого шеф-кухаря здійснились тільки завдяки його праці та старанням, а отже, й кожен, хто йде до мети, зможе подолати будь-які складнощі.

Схожі статті