Суддя “Танців з зірками” Макс Чмерковський та його дружина Пета чекають на другу дитину після 3 невдалих спроб

Знаменитий американський танцюрист українського походження Макс Чмерковський повідомив про те, що він та його дружина Пета Маргатройд чекають на другу дитину.

Як відомо, знаменитий американський танцюрист українського походження, а також найперший Холостяк в Україні Макс Чмерковський вже багато років будує своє життя в Сполучених Штатах Америки. Саме там він зустрів своє кохання Пету, з якою він одружився та згодом народив дитину.

Макс Чмерковський стане батьком вдруге

Максим Чмерковський з дружиною та сином
Макс Чмерковський стане батьком вдруге

Вельми скоро танцюристи зрозуміли, що хочуть стати батьками знову, однак після цього наштовхнулися на велику перешкоду. Пета мала певні проблеми зі здоров’ям, і зіркам довелося пережити втрату аж трьох ненароджених дітей, що, звісно, стало дуже важким досвідом для подружжя.

Втім, перешкоди були подолані і зараз зіркова пара рухається до здійснення своєї мрії. Нещодавно Макс оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що його кохана дружина Пета очікує на другу дитину і вже знаходиться на останніх термінах вагітності.

Тобто подружжя дочекалося моменту, коли будуть впевненими, що дитинка з’явиться на світ і змогли поділитися своєю радістю з фанатами.

Зокрема, дружина Макса взяла участь в ексклюзивні фотосесії, мета якої була показати нову фігуру танцюристки. Хореографня показала свій вагітний животик та обрала дуже спокійний, лагідний стиль для зйомки.

Стать майбутньої дитини пара поки що не розкриває, і цілком можливо, що дана інформація залишиться в секреті аж до появи малюка на світ.

Нагадуємо, що зараз Макс Чмерковський та Пета Маргатроїд виховують єдиного сина.

Схожі статті