Зірки на канікулах: де взимку відпочивають українські знаменитості – Камалія, Леся Нікітюк, Лілія Ребрик

Українські зірки Камалія, Леся Нікітюк та Лілія Ребрик показали в мережі місця, де вони цими зимовими різдвяно-новорічними канікулами набиралися сил

Новорічно-різдвяний період – це найкращий час для того, аби перезарядитися перед насиченим робочим роком. Саме тому під час зимових свят канікули мають не тільки діти. Часто й дорослі влаштовують собі кількохденний відпочинок, щоб набратися сил і повернутися до роботи зарядженими.

Українські знаменитості – не виняток. Популярні співаки та співачки, актори й акторки, телеведучі власним прикладом демонструють важливість такої зимової перезарядки. Зірки доводять: відпочити можна і треба, та це й не зовсім дорого, головне – чудова компанія найближчих.

Камалія

Популярна українська сорокап’ятирічна співачка Камалія разом із коханим чоловіком та двома донечками Арабеллою та Мірабеллою вирушила на відпочинок у Карпати.

Камалія та родина
Камалія та родина

Діти співачки приїхали в Україну з Великої Британії на канікули. Не роздумувавши, родина вирушила в гори.

“Ось і закінчились зимові канікули у моїх Арабелли і Мірабелли, і Захур їх повіз на навчання. Але ж по дорозі ми не могли не заїхати на кілька днів у наші улюблені українські Карпати. Трохи не вистачило снігу, але ж важливе зовсім інше зараз! І дівчатка також загадали на Різдво одне дуже-дуже важливе бажання”, – написала співачка.

Леся Нікітюк

Українська популярна телеведуча Леся Нікітюк для себе обрала відпочинок теж на Заході України. Жінка вирушила у своє так зване місце сили – у курортне містечко Трускавець, що на Львівщині.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Там знаменитість зупинилася в одному із готелів, попила лікувальну водичку та зробила кілька процедур, які точно пішли на користь здоров’ю Лесі Нікітюк.

Лілія Ребрик

Для багатьох із нас місцем сили і наповнення є батьківська хата. Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик такої ж думки. Саме тому вона на свята поїхала до батьків. Теж на Захід України – у чарівне місце Чернівці.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Там жінка перезарядилася за період свят і готова приступити до роботи.

 

Схожі статті