Який вигляд мали українські знаменитості до того, як стали популярними – Полякова, Джамала, Саніна й Кароль

Бути знаменитістю - завдання не з легких. Окрім здібностей, має бути відповідний зовнішній вигляд, який потрібно постійно підтримувати на належному рівні

Певна річ, що природною красою наділений кожен із нас, однак над іміджем зірок працюють десятки спеціалістів. Саме вони доводять їх до ідеалу і допомагають сяяти у світі шоубізнесу.

Зрозуміло, що не всі українські селебріті розпочинали свою кар’єру у тому вигляді, до якого звикли тисячі їхніх фанатів. Тож якими вони були до популярності? Давайте дізнаємося.

Оля Полякова

Порівняно із теперішньою епатажністю луків співачки, образи на початку її кар’єри були менш вражаючими та яскравими. Полякова приміряла на себе різні образи. Після отримання шаленої популярності завдяки своїм веселим пісням, Оля почала з’являтись на публіці у відвертих костюмах і зі своїм незмінним атрибутом – габаритним кокошником. Однак він був незмінним до 2014, а потім російський головний убір пішов у забуття. На заміну йому співачка обрала корону, яка зробила образ тільки вдалішим.

Оля Полякова
Оля Полякова

Джамала

Протягом свого творчого шляху зовнішність Джамали зазнала чималих змін. Співачка приміряла на собі абсолютно різні зачіски. Так, наприклад, коли Джамала здобула популярність, то віддавала перевагу стрижці “боб-каре”. А от наразі жінка має довге волосся.

Джамала
Джамала

Юлія Саніна

Задовго до шаленої популярності зірка мала простіші та більш стримані образи. Однак жага до експериментів взяла гору, й образи співачки заграли новими барвами. Зараз неодмінним атрибутом іміджу Юлії є унікальні та яскраві образи, які щоразу перевершують попередні.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Тіна Кароль

Чи могли б ви уявити співачку з іншим кольором волосся, аніж звичний усім блонд? Як би не було, але свою кар’єру Тіна Кароль розпочала брюнеткою із тоненькими бровами-ниточками та яскравим макіяжем. Однак на момент, коли жінка стала шалено популярною та здобула прихильність мільйонів, вона вже була білявкою, і залишається нею й дотепер.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.