11-річна Софія Налчаджиоглу стала наполовину блондинкою: дочка Ані Лорак від турка зробила модне фарбування

Доньці співачки-зрадниці Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Софії вже одинадцять років і вона експериментує зі своїм іміджем

Ані Лорак – відома не тільки своїми піснями, а й тим, що жінка зрадила свою Батьківщину. Сама Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак) родом із Чернівців. Однак що після 2014-го року, коли російська федерація вперше нахабно порушила кордони України, що після 24-го лютого, коли рф розпочала повномасштабну війну проти Української держави, що після всіх злочинів, які загарбники продовжують вчиняти над незламним народом України, Ані Лорак відсиджується в росії та замовчує страшну, кровопролитну війну.

Співачка має одинадцятирічну доньку. Кароліна народила дитину від чоловіка з Туреччини.

Поки Ані Лорак сидить у росії та виписує зрадницькі пости на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, її колишній обранець серця, бізнесмен із Туреччини Мурат Налчаджиоглу забрав їхню спільну та єдину донечку Софію. Чоловік проводить із дитиною увесь вільний наразі час.

Одинадцятирічна дівчинка Софія теж не проти побути з татом-багатієм. Нещодавно вона вирушила з татусем та його новою родиною до Франції, сім’я відпочиває у Парижі.

До речі, ця подорож не є для них першою. Мурат Налчаджиоглу нікуди не їздить без своєї нової обраниці, а жінка, до слова, з України. Лілія Реус – українська візажистка.

До цього родина відпочивала в Швейцарії. Де продовжиться Євротур колишнього чоловіка Лорак та їх дочки, поки невідомо.

Нова дама серця Налчаджиоглу теж має доньку. Софія, дитина Ані Лорак та її колишнього чоловіка, ніби гарно ладнає зі зведеною сестричкою. Ось так, учотирьох, родина вирішила поїхати підкорювати світову столицю кохання.

Мурат показав фото нового іміджу доньки Софії
Мурат показав фото нового іміджу доньки Софії

На Інстаграм-сторінці ексчоловіка Кароліни Куєк Мурата не так давно з’явилися милі, зворушливі сімейні фотографії. На світлинах видно, що донька Ані Лорак тепер напівблондинка. Одинадцятирічна дівчинка пофарбула у світлий колір кілька пасм волосся.

Схожі статті