Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки: після втрати своєї господині будинок акторки не спорожнів

Знаменита українська акторка Руслана Писанка пішла з життя минулого року. Час минає, але біль від втрати народної улюблениці не вщухає. Втім, після себе зірка залишила спадкоємця.

Влітку минулого року стало відомо про те, що з життя пішла улюблениця української публіки та неймовірно талановита акторка і телеведуча Руслана Писанка. Сумна новина прийшла з Німеччини, адже саме там зірка прожила свої останні дні.

Як виглядає маєток Руслани Писанки
Стало відомо, як виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Як з’ясувалося пізніше, Писанка приховувала діагноз, з яким їй доводилося боротися у європейській лікарні: артистка лікувалася від раку.

Стало відомо, як виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Як відомо, найрідніша людина знаменитості, її матір, пішла на той світ незадовго до смерті дочки. А дітей у Руслани не було. Втім, зірка мала сім’ю. Останні роки свого життя вона прожила під одним дахом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим.

Який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки
Стало відомо, як виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Свого часу вони обидва намагалися позбавитися зайвої ваги на проєкті від телеканалу СТБ “Зважені та щасливі”.

Саме Ігор повідомив про страшну втрату, і саме він зробив усе необхідне, аби доставити Руслану додому, щоб з нею могли попрощатися усі бажаючі. Поховали зірку на Байковому кладовищі. А Ігор повернувся до їхнього дому, який так і не дочекався своєї господині.

Також як відомо, у зіркової родини було декілька пухнастиків, які на момент трауру прикрашали самотність чоловіка. Чи живе зараз Ігор у маєтку, в якому колись проживав найщасливіші роки з Русланою Писанкою достеменно невідомо. Він веде закритий образ життя, і лише і час від часу ділиться своїми емоціями на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Звісно, на момент смерті Руслани він був набагато ближчий з аудиторією, адже фанати важко переживали втрату, а Ісаков був єдиним зв’язком між померлою акторкою та її шанувальниками.

Схожі статті