Одна безвилазно сидить в москві, а інша у мами на шиї: як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Дві знамениті українські акторки Наталія та Ольга Сумські виховали дорослих дочок, які виросли неймовірно різними, і до того ж мають дуже різну долю.

Старші дочки Ольги та Наталії Сумських мають безліч спільних спогадів, адже виросла в оточенні великою дружньої акторської сім’ї. Втім, життя їх розкидало, а доля їхня склалася зовсім по-різному.

Тоня Паперна

Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну
Як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Тоня народилася у шлюбі Ольги В’ячеславівна та її першого чоловіка Євгена Паперного. Дівчина обрала акторство і свого часу поїхала вчитися у Російську федерацію. Згодом українці почули про її бажання отримати російське громадянство. Втім, з цим виникали серйозні проблеми. Врешті-решт, спадкоємиця зірки вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Ольги Сумської очікували, що її дочка Паперна озвучить свою позицію, але вона не тільки промовчала, але і продовжила знаходитися на території ворожої країни.

Дарина Мамай

Як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Дарина Мамай також виросла дуже творчою людиною. Свого часу красуня виступала в ансамблі, а потім вийшла заміж та народила донечку. Після втрати чоловіка дівчині було на солодко, тож вона повернулася у батьківський будинок під крило до своєї матері.

Наталя Сумська дуже хвилюється за свою спадкоємицю, адже вона безробітна і постійно сидить вдома. Акторці доводиться утримувати свою онучку, і хоча в цьому немає жодної проблеми, за щастя своєї дочки Наталія дуже хвилюється, а тому її непокоїть бездіяльність дівчини.

Варто відмітити, що Антоніна Паперна повністю відокремилася від української публіки, адже обмежила доступ співвітчизникам до свого блогу. Натомість Дарина Мамай веде закритий та непублічний образ життя.

Схожі статті