Тіна Кароль посміялася над фавориткою Вакарчука Христиною Соловій: поставила поп-діву в один ряд з Ані Лорак

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на слова Христини Соловій про відсутність у її репертуарі україномовних хітів. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, декілька днів тому Христина Соловій дала ексклюзивний коментар стосовно творчості Тіни Кароль. А саме, виконавиця зізналася, що у її списку фаворитів на українській сцені поп-діва не значиться.

Це пов’язано саме з відсутністю у її репертуарі хітів українською мовою. Мовляв, усе що потрапляло на верхівки музичних чартів авторства Тіни Кароль було написано російською.

Тіна Кароль посміялася над Христиною Соловій

Христина Соловій нарвалася на ревнощі
Тіна Кароль посміялася над Христиною Соловій

Також Христина пригадала, що на “Голосі країни” відмовлялася співпрацювати з Тіною, і воліла виступати під менторством Олександра Пономарьова або Святослава Вакарчука.

Дійшло до того, що Христина розповіла про те, як Ані Лорак вплинула на її творчість. Мовляв, у теперішньої “запроданки” є два прекрасних україномовних альбоми, чим Тіна Кароль, наприклад, похизуватися не може.

Поп-діва не проігнорувала дані слова і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок, в якому Христина Соловій розповідає про своє ставлення до її творчості, а під роликом додала два емоздзі, таким чином посміявшись над почутим.

Тіна Кароль посміялася над Христиною Соловій

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль заявила, що відмовляється від усього свого російськомовного репертуару. Частина пісень вже перекладено на англійську, імовірно, що ще одна частина буде співатися згодом українською.

Варто відзначити, що такий крок справив враження і над Дана Балана, який видалив з YouTube свій останній російськомовний трек, переклав його на румунську мову і знову завантажив на платформу.

Схожі статті