Алекс Топольський прокоментував слова фіналістки Холостяка-12 Мудрої після поразки: “Це було принизливо”

Головний герой 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алекс Топольський вперше відреагував на слова Олександри Мудрої, які глядачі почули після її поразки.

Глядачі 12-го сезону романтичного проєкту “Холостяк” були неймовірно вражені реакцією фіналістки Олександри Мудрої, яка після отриманої поразки, з посмішкою сіла до автомобілю і під час поїздки почала розповідати на камеру, що насправді не має розбитого серця, була закохана, але, мовляв, вона часто закохується, а тому Алекс Топольський не був особливим чоловіком в її житті.

Алекс Топольський прокоментував слова Олександри Мудрої у фіналі

Стало відомо, чи дійсно у Алекса Топольського є маленький син
Алекс Топольський прокоментував слова Олександри Мудрої у фіналі Холостяка-12

Нещодавно Слава Дьомін провів ефір разом з головним героєм шоу, а також екс-учасницею Холостяка, в якому прозвучало обговорення даної сцени. Спочатку своєю думкою поділилася гостя інтерв’ю Вікторія.

“Для мене це було трошки по-дитячому. Вона не могла показати, що вона насправді закохалась, що їй насправді було боляче. Вона не могла на той момент показати, що була принижено. Це як я зробила пост після того, як пішла з проєкту. Тому що для мене це було принизливо, звичайно”

Алекс зізнався, що також сприйняв це, як захисну реакцію, однак на цей рахунок був дуже стриманим і не став ділитися емоціями від почутого.

Нагадуємо, що переможницею “Холостяка-12” стала Катерина Лозовицька. Дівчина тривалий час здавалася глядачам аутсайдером, мало ділилася своїми почуттями, майже не обговорювала проблеми з Алексом і навіть потрапила у невеличкий скандал після того, як її батько розповів головному герою про справжню мету дівчини на проєкті.

Втім, на останньому побаченні красуня змогла не тільки розкритися, але й повністю змінити ставлення Алекса до себе. В результаті, він відмовився від фаворитки Олександри і залишився з Катериною.

Схожі статті