У подружок Лідії Таран і Марічки Падалко з’явилася молода конкурентка: хто нова зірка ТСН Наталія Островська

Нова телеведуча телевізійної служби новин на 1+1 Наталія Островська стала добрячою конкуренткою для звичних глядачу Лідії Таран та Марічки Падалко.

Ведучі новин від самого початку історії телевізійної журналістики були, є й будуть найупізнаванішими телезірками. Сотні, тисячі людей по всій країні щовечора вмикають випуск найсвіжіших новин, а там – на них чекають звичні, професіональні та красиві вони – незмінні ведучі.

Та попри всю незмінність і сталість телевізійної новинної журналістики, деякі кадрові поправки таки часом вносяться. Хтось іде за власним бажанням зі студії і тоді знаходять заміну, а без когось, на думку, продюсерів випускам та глядачам не обійтися аж ніяк.

Ось і зміни на телеканалі 1+1 внесли неабияку стурбованість у новини, адже глядачі вже звикають до однієї з нових телеведучих.

Сталими і такими звичними для глядачів плюсів стали Єгор Гордєєв, Марічка Падалко, Олександр Моторний, Наталія Островська, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук і Лідія Таран.

Незмінний склад ведучих новин
Незмінний склад ведучих новин

А ось буквально нещодавно, із приходом повномасштабної війни російської федерації проти Української держави, а разом із цим – ще й зі створенням  медійного проєкту Єдині новини, ведучою новин стала і Наталія Островська, яка зараз може стати серйозною конкуренткою для сталих ведучих.

Вона, Наталія, у перші тижні війни розпочала свою роботу в межах великого об’єднаного всеукраїнського телемарафону. Її телепарою, співведучим став Святослав Гринчук.

Зараз же Наталія Островська разом з Євгеном Плінським відповідає за розмовну студію слоту в марафоні. Який, до речі, триває в ефірі 6 годин на добу.

Наталія зізнається: нині працює і зранку, і вдень, і вночі. Це, звісно, повпливало на стосунки з її рідними, але тільки в кращу сторону: сім’я ще більше підтримує одне одного.

Схожі статті