47-річна Наталія Могилевська вперше розповіла про свого таємного коханого: “Ми 20 років знайомі”

Наталя Могилевська відома українська співачка, яку вже багато років вважають народною. Це справді так, адже її пісні десятиріччями лунають звідусіль.

Для Наталі, як і для будь-якої іншої артистки кар’єра завжди була, є і буде на першому місці. Принаймні так вважає сама Наталя та багато її колег також. Звісно, що кожна людина, у якої є мета думає лише про її реалізацію, а от особисте життя йде на другий план і саме, тому що завжди немає часу, бажання відкриватися, знайомитися та приділяти увагу не тільки своїм бажанням – успішні люди часто бувають самотніми.

Могилевська розповіла про своє кохання
Могилевська розповіла про своє кохання

Так і у житті Могилевської на першому місці завжди була робота та розвиток. Артистка була заміжня, й мала багато романів, але всі вони не привели жінку до щасливого подружнього життя. Наталя завжди зізнавалась, що вона боїться залишитися самотньою. Їй хочеться, щоб у її будинку був сильний чоловік, на якого можна завжди розраховувати, та дітки, які бігатимуть по оселі та робити всіх навкруги щасливими.

Могилевська нарешті може сказати, що в її життя прийшло справжнє сильне кохання, яке, до речі жінка знайшла під час війни. Хто саме є коханням Наталі, вона тримає в секреті, але розповість після перемоги обов’язково, а зараз не час. Проте дещо Наталя розсекретила.

“Хочу відкрити свій маленький секрет, ми з моїм чоловіком були знайомі, до речі, цілих 20 років. Він намагався пропонувати мені стосунки, а я якось ні. Але ж це було неможливо, тому що він був дуже жорсткий до того, як має поводитися жінка, а я була зосереджена на власній  кар’єрі” – розповіла Наталя.

Могилевська розповіла про кохання

Тож, виходить, що це не перша спроба створити стосунки, але тільки зараз Могилевська відчула в собі готовність до того, аби будувати з кимось справжнє кохання та родину. Адже це велика праця, яка займає багато часу та енергії.

Схожі статті