|
16.01.2023 21:16

Міша Кацурін влаштував для Наді Дорофєєвої романтичне побачення як в кіно: з Дантесом такого не було

Досі прихильників бентежить тема стосунків між родинами Кацуріних та Дорофєєвої з Дантесом, які просто помінялися партнерами. Ну, точніше, це так здається. А насправді там вирують справжні почуття, яким важко протистояти. Принаймні Міша та Надя досить тепло розповіли свою історію кохання в пісні, яку виконали дуетом.

Кацурін та Дорофєєва

Та й судячи з того, що Володя Дантес, який не любить дітей загалом, вже прив’язався до діточок Даші та познайомив її зі своєю мамою. А це вже багато про що каже. По-перше, чоловік ніколи не піде на такий крок, якщо він не бачить у дівчині свого майбутнього. Тож, виходить що між обома новосформованими парами є сильні почуття, які вчать їх жити по-новому.

Звісно, що більше критики отримала на свою адресу Дорофєєва, оскільки сама вона відразу ж після розлучення зайшлась з Михайлом я нікому нічого про це не розповіла. Тобто Вова дізнався про статус свого друга та колишньої від сторонніх людей і досі не може знайти відповіді на свої запитання.

Та попри всі негаразди та складнощі й крізь засудження. Надя зі своїм новим обранцем змогли витримати все та пронести свої почуття до сьогодні. Судячи з фотографій у соціальних мережах, можна зрозуміти, що живе пара разом і їм це подобається та влаштовує.

Побачення Наді та Міші

А днями, Михайло Кацурін вирішив проявити свою романтичну натуру та запросив Дорофєєву на побачення. Де вони добре провели час разом та насолодилися один одним за межами дому. Співачка виклала фото у соцмережу instagram, де вони вдвох дуже задоволені стоять у ліфті навпроти дзеркала. Виходить, що побачення було десь у ресторані з ліфтом, чи у готелі. Але у будь-якім разі це чудово.