Усі блондинки Сергія Притули: Ольга Фреймут, Леся Нікітюк та дружина-дончанка Катерина Сопельник

Українського відомого телеведучого Сергія Притулу буквально переслідують по життю білявки, світлі жінки стали ніби кармічними для знаменитого артиста

Скоріш за все, у кожного є певні люди, які постійно супроводжують нас по життю. Вони можуть бути різними, але мати якусь спільну рису. Зірки українського шоу-бізнесу не виключення. Не рідко ми можемо спостерігати у соціальних мережах або на телеекранах те, як доля зводить їх із такими різними, але водночас схожими людьми. Сьогодні ми розкажемо про білявок в життя популярного українського телеведучого, шоумена та волонтера Сергія Притули.

Сергій Притула – український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Українцям він став відомим завдяки телепрограмам “Підйом” та “Хто зверху”. Власне саме він із познайомився Ольгою Фреймут та Лесею Нікітюк, які стали його колегами на знімальному майданчику. Зараз чоловік активно займається волонтерством для Збройних Сил України, і очолює один із найбільших благодійних фондів України.

Катерина Сопельник

Зі своєю майбутньою дружиною Сергій й познайомився на зйомках програми. На той час, Катерина займала посаду продюсера на “Новому каналі”. Згодом доля звела майбутню пару на проекті Сергія шоу “Вар’яти”, продюсером якого і стала дівчина.

Се
Сергій Притула та Катерина Сопельник

Пара зіграла весілля в 2015 році. Власне до цього, про їхні стосунки майже ніхто не знав, адже Сергій та Катерина не афішували їх. Уже через два роки у молодят народилась донька Соломія.

Ольга Фреймут

Колегами по знімальному майданчику Ольга та Сергій стали ще в 2008 році. Тоді вони почали разом з Олександром Педаном вести ранкову програму “Підйом”. Пізніше на телеекранах вийшло нове шоу під назвою “Хто зверху?”, де Притула та Фреймут змагалися й вирішували хто крутіше: жінки чи чоловіки. Так вони пропрацювали з 2012 по 2013 рік. Потім білявка пішла працювати на інший телеканал, і для програми почали шукати нову ведучу.

О
Ольга Фреймут

Леся Нікітюк

Із цією білявкою Притула також познайомився на знімальному майданчику “Хто зверху?”. Починаючи з 2017 вони стали незмінними ведучими  йрадували глядачів новими випусками програми. І так було рівно до 24 лютого, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну. Наразі, що Леся, що Сергій прикладають усіх зусиль, аби допомогти рідній країні у такий скрутний час.

Л
Леся Нікітюк

Схожі статті