Дружина мільйонера Оля Полякова показала свою дачу на березі Дніпра: не палац Камалії, але теж нічого

Відома українська співачка Оля Полякова має у своєму розпорядженні розкішну нерухомість. Найбільш цікавим її об'єктом є дача на березі Дніпра.

Як відомо, Оля Полякова має розкішну квартиру у центрі Києва.Але свої найщасливіші моменти родина співачки проживає саме на дачі, яка побудована на березі Дніпра. Варто відмітити, що хоча маєток задекорований набагато скромніше, ніж дім Камалії або Оксани Марченко, він вартує уваги.

Оля Полякова показала свою дачу

Оля Полякова показала свою дачу

Так, насправді дачу можна назвати цілим комплексом, адже вона складається з декількох будівель: основного будинку, будиночку для гостей, приміщення для прислуги, гараж, ферма, тощо.

В екстер’єрі домінує дерево, тож будинок схожий на зруб. Також навколо садиби дуже багато зелені та дерев. Оля Полякова залишила насадження і зробила все таким чином, щоб природа була частиною її дому.

Оля Полякова показала свою дачу

Зірка побудувала пірс, який дає їй доступ до вот Дніпра, також на території є сауна, куди інколи приїжджають її зіркові гості. Також артистка обожнює хизуватися своїми козами, домашнім сиром, печеним хлібом.

Оля Полякова показала свою дачу

Всередині будинку дуже багато світла за рахунок великих вікон. Меблі також здебільшого виконані або ж з дерева та інших натуральних матеріалів.

На відміну від більшості зірок Оля Полякова не має свого квітучого саду. Втім, це з головою компенсується підстриженим газоном та велетенськими деревами. Що вже і казати про велику кількість живності на території дачі.

Нагадуємо, що позаминулого року Оля Полякова була вимушена ремонтувати дах своєї квартири за власний кошт, адже проживала на верхньому поверсі і страждала від постійного протікання через снігопади. До цього співачка декілька разів публічно піднімала питання не бажання працювати у комунальщиків.

Схожі статті