|
17.01.2023 15:53

Її не переплюнули ні Тіна Кароль, ні таємна дружина: як виглядає кохання всього життя Дана Балана?

Імена імовірних коханих Дана Балана доволі відомі та яскраві. Молдавському артисту приписували стосунки з Вірою Брежнєвою, Люсею Чеботіною, Тіною Кароль, тощо. Відомо, що свого часу він перебував у серйозних стосунках з подругою своєї рідної сестри Сонди Христиною Руссу.

Нкодноразово в пресі говорили про шлюб зірки з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яку вважають матір’ю його дитини, а також поговорюють про Роман Дана та Лідії Бабл.

Як виглядає кохання всього життя Дана Балана

Жодну з цих чуток Дан ніколи не підтверджував, але свого часу розповів про найяскравіші почуття у своєму житті. Мова йде про шкільне кохання. Дан був закоханий у свою однокласницю, але стосунки почали розвиватися лише під час канікул в Румунії.

Як виглядає кохання всього життя Дана Балана

Молоді люди обмінялися першими зізнаннями, і зрозуміли, що мають сильні почуття одне до одного. Втім, розвитку роман молодих людей не отримав, адже їх розлучила відстань. Дівчина повернулася до Кишиневу, а от на Дана очікував переїзд до Ізраїлю, який був ініційований його батьком у зв’язку з роботою.

Хоча ці стосунки не можна назвати серйозними, молдавський мачо відгукується про них, як про найсильніше кохання у своєму житті. Особистість дівчини він розкривати відмовився, тож героїня нашої статті залишається цілковитою таємницею для фанатів співака.

Варто відмітити, що свого часу Дан Балан давав ексклюзивне інтерв’ю для українських журналістів, в якому зізнався, що мріє одружитися, але не може знайти підходящу для нього партію. Усьому провиною сильна самодостатність співака, а він вважає, що йому потрібна жінка, яка буде його доповнювати.