Алекс Топольський розповів, як склалися стосунки з переможницею “Холостяка-12” після фіналу: “Було не легко”

Проєкт "Холостяк" сам по собі не є легким для учасниць та для головного героя, оскільки весь час ти знаходишся під прицілом камер, не можеш повністю розслабитися та ще й переживаєш купу емоцій, які треба або стримувати, або демонструвати на все країну.

Всі знають правила шоу, навіть після фіналу переможниця та екс-холостяк не мають права розповідати чи залишились вони разом. Поки не вийдуть всі випуски в ефір, а також фінальне  пост-шоу, закохані не розголошують в жоден в наші свій статус.

Саме на пост-шоу ми чуємо історії, які відбувалися за кадром, що було після проєкту, після фінального вибору та зрештою чи разом пара.

Катя та Алекс
Катя та Алекс

Останній сезон “Холостяка” не зміг вийти вчасно, тобто минулою весною, оскільки в нашій країні почалась війна і такий формат шоу був не актуальним. Тому прем’єру довелось відкласти на більш вдалий час, і шоу вийшло восени. Щоправда, зі змінами, спеціально для нього зробили дубляж українською, аби проєкт не звучав ворожою мовою.

Так, цього разу глядачам довелося довго чекати й сам сезон і фінал. Здається, пройшла ціла вічність. Та вже відбувся фінал, де переможницею стала Катя Лозовицька. І тепер, головне питання чи разом вони з Алексом і в якій країні.

У слави Дьоміна з’явився шматочок розмови з Топольським, де він розповідає, що ж було після фіналу.

“Ну було важко, це квест. Після фіналу у нас були шпигунські ігри. Це було дуже цікаво, не можна було з’являтися на соціуму, щоб нас не бачили. Був один момент, ми з Катею домовились зустрітися в кафешці, я приходжу, вона вже сидить, але я її не бачу, дивлюсь на ліво, на право. І бачу сидить такий пінгвін в окулярах, у куртку закутаний, а була неймовірна жара, я теж закутаний, в окулярах, це було дуже смішно” – розповів Алекс.

Тож, виходячи з його розповіді влітку вони точно були разом, але виконували умови контракту і ховалися від усіх. Та чи досі вони зберегли свої стосунки можна буде дізнатися цього тижня на пост-шоу, про це повідомила сама переможниця.

Історія Лозовицької
Історія Лозовицької

До речі, ще сьогодні Алекс виклав милі фото з Катериною, та написав, що про цей вибір він точно не шкодує.

Історія Алекса
Історія Алекса

Тобто, все вказує на те, що пара й досі разом, але достовірно можна це дізнатися на фінальному пост-шоу, тож, чекаємо.

Схожі статті