Що відомо про вагітність Могилевської? Екс-обранець зірки Ягольник вразив зізнанням: “Буде хорошою мамою”

Постать Наталі Могилевської завжди привертала багато уваги і серед глядачів, і серед преса. Одне з найобговорюваніших питань — відсутність у співачки дітей.

10 років тому в українському шоу-бізнесі розгорівся небувалий скандал. Наталія Могилевська з’явилася на вулицях Києва з округлим животом. Преса почала активно обговорювати термін вагітності артистки, яка здавалася очевидною, а також особистість можливого батька.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

І хоча насправді живіт був накладний, адже Наталія брала участь у зйомках фільму “Київський торт”, ажіотаж не припинився, і ініціативу перехопив її колишній обранець Олександр Ягольник.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

Чоловік залишив у Facebook коментар, в якому заявив, що нібито колись в нього мала народитися дитина від Наталії Могилевської, але співачка винесла рішення, з яким він був не згодний.

“Мені не так пощастило, напевно, свого часу в цьому питанні, і через її аб**т 10 років тому я мало не пішов з життя. Тож цьому хлопцеві пощастило, вона мегаджекпот як жінка. І я його теж щиро, як екс, вітаю. Наташа буде дуже гарною мамою та найвірнішою дружиною”, – написав продюсер.

Скандальне зізнання наробило так багато гаміру, що артистці довелося відреагувати на нього. Зокрема артистка об’явила, що подала на колишнього до суду. Олександр свій коментар видалив, а натомість поділився іншими почуттями у зв’язку з ситуацією.

Мовляв, на рішення піти назустріч виконавиці його вмовив батько, який дуже любив потенційну зіркову невістку. Що ж стосується вагітності, то він неправильно зрозумів усе, що побачив, а тому логіка привела його до неправильного висновку.

Ще пізніше Олександр заявив, що став жертвою піару Наталії Могилевської та її на той час кращої подруги-журналістки Лади Лузіної, яка намагалася просуватися, як письменниця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.