Анна Саліванчук розповіла про кумедний випадок на зйомках “Сватів”

Акторська професія неможлива без кумедних ситуацій.

Українська акторка і зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” Анна Саліванчук розповіла про одну з перших ролей у кіно.

Для зірки це була подвійна радість. По-перше, здійснилася її дитяча мрія побувати в Артеку, а по-друге – 25-річна акторка-початківець знялася, за її словами, у крутоій картині. Було ще багато причин чому дівчина погодилася на роль відомої співачки Гери, серед яких можливість поїхати на море і не просто так, а полетіти літаком.

Починаюча акторка розповіла, що діти, які знялися у серіалі в сезоні за її участю, були справжніми артеківцями. А автограф сесія, з якою пов’язана кумедна історія, відбувалася безпосередньо у таборі за участю цих дітей.

На початку кар’єри дівчину це не бентежило, аж поки одна дівчинка у таборі “Артек” відмовилася брати у зірки автограф після того, як довідалася хто вона така. Анна Саліванчук, у свою чергу, посміхнулася на таку дитячу безпосередність і, здається,  взагалі не образилася.

Для акторки це була перша знакова роль і квиток у світ великого кіно.

Історія зірки “Одного разу під Полтавою” та “Свінгерів” змусила прихильників щиро посміятися і оцінити її великою кількістю смайликів. Акторську гру Анни Саліванчук оцінили прихильники акторки і серіалу, зазначивши, що сезон за її участі у них найулюбленіший. А у більшості з них знайомство з нею як акторкою відбулося саме у цьому комедійному серіалі.

Більше цікавого про “Сватів” дивіться у відео:

Схожі статті