Фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Білодід показав свою кохану: схожа на дівчину Хіменеса-Браво

Фіналіст 2 сезону "МастерШеф" та учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Олександр Білодід став справжньою зіркою. Його полюбили за талант та відданість справі, оскільки на шоу він потрапив не з першого разу.

Саша за освітою бухгалтер, його батьки обирали професію для сина за стандартними показниками – стабільність та непоганий дохід. А от захоплення хлопчика кулінарією, вважали справою несерйозною. Тому, Сашко читав всі книжки, знав багато рецептів, але готувати власне й не міг, тому що не було змоги перетворювати свої знання у практику.

Білодід на кухні

Та коли він виріс, то не розгубився і пішов працювати різноробом у харківський ресторан вночі. Там, Білодід спостерігав за процесом приготування страв, як працює кухня загалом та робив для себе висновки. І вже через рік Олександр став учасником шоу “МастерШеф”.  На проєкті Саша здобув багато досвіду, який дозволив йому стати справжнім шеф-кухарем. Нині він проводить майстер-класи, стажувався в ресторанах з зірками Мішлен, а також є автором кулінарних курсів.

Та попри свою завантаженість та участь у Битві сезонів, Білодід знаходить час на побудову особистого життя. Щоправда, він не той, хто буде розголошувати подробиці чи знайомити свою публіку з коханою жінкою. Проте дещо стало відомо про обраницю Олександра Білодіда.

Обраниця Білодіда

Тож коханням 37-річного Олександра стала жінка, на ім’я Надія Полупанова. Судячи з instagram профілю, жінка обіймає посаду HR – менеджера, тобто вона шукає працівників на різноманітні вакансії. Цікаво те, що спільних фотографій у пари немає, а от у сторіс вони один одного згадують.

Відпочинок Білодіда з коханою

Так, наприклад, стало відомо, що вони вже стигли з’їздити разом на відпочинок, хоча Білодіду подобаються гори, а Надя любить море та пляж. Також, вранці Олександр приготував для коханої сніданок. Отже, свої стосунки вони не оприлюднюють, але й не приховують. Та судячи з однієї відмітки на фото Саші, де він у своє 37-річчя підсумовує рік, відмітив кохану, як найкраще знайомство року, разом вони не так давно.

Схожі статті