Тіна Кароль різко відповіла Христині Соловій: щоби більше не критикувала творчість української поп-діви

Українська популярна співачка, поп-діва Тіна Кароль дещо пасивноагресивно відповіла колезі по цеху Христині Соловій на її закиди стосовно пісень Кароль

Тіна Кароль – знаменита в Україна співачка, яка впродовж своєї кар’єри виконала не один і не два хіти, більшість пісень виконавиці були російською мовою. Саме за те, що і як співала Тетяна Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль) її, поп-діву, розкритикувала ще одна українська популярна співачка Христина Соловій, яка славиться піснями державною мовою.

Не так давно Христина дала інтерв’ю журналістам. Там вона розказала про тих співачок, які спричинила неабиякий вплив на неї як на артистку своєю творчістю.

Соловій закцентувала на тому, що у списку її натхненниць ніколи не було й так само ніколи не буде співачки Тіни Кароль. Аргументувала Христина це тим, що всі найпопулярніші пісні Тетяни Ліберман – це російська музика.

Такий вислів у свій бік зачепив Тіну Кароль. Вона відповіла своїй колезі на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши в сторіс уривок з подкасту, де Христина говорить про її творчість.

Українська виконавиця дуже стисло відреагувала на цей ролик-закид. Тіна Кароль підписала ролик так:

“Все буде добре”

Тіна Кароль додала до цього ще й емодзі, де зображена дівчина, якій масажують голову. Окрім цього, жінка додала до підпису й також пару емодзі зі сміхом.

Христина Соловій раніше розповідала, що, на її думку, вона продовжує традиції жіночої попмузики та естрадної музики – саме тієї, яка виконується, закцентувала, українською мовою.

Першою для Христини Соловій стала Руся, це було в дев’яностих роках. Далі була Ірина Білик. А ще на зірку дуже вплинула Руслана.

Н
Натхненниці Христини Соловій

Христина Соловій згадала в інтерв’ю навіть Ані Лорак, яка зрадила Батьківщину та поїхала в росію, яка напала на Українську державу.

Та попри це, Соловій зазначила, що Ані Лорак мала два круті українськомовні альбоми з, як сказала співачка, важливими піснями.

“У Тіни Кароль я не пам’ятаю жодної пісні, яка б на мене вплинула, україномовної пісні. Усі її найпопулярніші релізи – це російська музика”, – переконана Христина.

Схожі статті