|
17.01.2023 23:27

Зі стиснутими губами та гострими вилицями: молода дружина Віктора Павліка показала свого чоловіка у злості

Після того, як Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павліка дівчина активно почала вести особистий блог соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, що за декілька років він набрав велику кількість активної та лояльної аудиторії. Здебільшого контент дівчини стосується її особистого життя, творчості її зіркового чоловіка, материнських буднів, а також бізнесу.

Молода дружина Віктора Павліка показала відео, на якому співак злиться

Молода дружина Віктора Павліка показала відео, на якому співак злиться

Декілька разів Катерина потрапляла і в гучні скандали через свої публікації. Наприклад, декілька років тому вона зчепилася з колишньою дружиною артиста Ларисою через свою розповідь про те, як живе вже покійний син Віктора Франковича Павло.

І хоча час від часу стаються негаразди, здебільшого пара посміхається в камеру та багато жартує. Для фанатів Віктор Франковича це його звичний образ, адже музикант завжди дуже доброзичливий і максимально не конфліктний.

Молода дружина Віктора Павліка показала відео, на якому співак злиться

Втім, нещодавно Катерина вирішила показати свого чоловіка абсолютно з іншої сторони. Вона оприлюднила на особистій сторінці відеоролик, який був відзнятий під час поїздки пари в столиці. Вираз обличчя музиканта говорив про те, що він знаходиться не в настрої, а Катерина підтвердила дану здогадку, заявивши, що її коханий злий.

Зважаючи на той факт, що побачити його таким на сцені просто неможливо, Віктор Франкович здається навіть не схожим на себе. В нього доволі стиснуті губи, гострі вилиці та насуплені брови. Виглядає він набагато брутальнішим, а вираз обличчя підказує, що зараз з ним жартувати не можна.