Олег Винник відгуляв розкішне весілля та засвітився в обіймах нареченої: молодша за Таюне і до того ж заможна

Відомий український виконавець користується неймовірною популярністю серед своїх співвітчизників, як артист і часто запрошується на приватні заходи.

Знаменитий український виконавець Олег Винник побував на великій кількості приватних заходів, частина з яких були зірковими. Втім, одне з найяскравіших та найпам’ятніших свят навіть для фанатів повелителя вовчиць стало весілля сина Оксани Марченко Богдана.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Невістка телеведучої є великою фанаткою творчості артиста, а тому була неймовірно щасливою бути нареченою, для якої співає Олег. Співак також симпатизував винуватиці торжества, тому активно її обіймав, посміхався їй і навіть поцілував в щоку.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Згодом Винник настільки влився у свято, що вирішив взяти на себе і обов’язки тамади, а тому почав розважати публіку і після свого міні-концерту.

Фанати родини Медведчуків спостерігали за тим, як розкішне весілля доповнювалося неймовірною харизмою повелителя вовчиць, який полонив усю увагу гостей і зробив свято просто незабутнім. Незабутнім у багатьох сенсах, адже згодом Олегу почали активно нагадувати про те, як він добре проводив час у компанії зрадників України.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Віктор Медведчук став фігурантом декількох кримінальних проваджень, потрапив під домашній арешт, а його дружина Оксана Марченко, послуживши жирним натяком на вторгнення російської федерації, втекла з України за 6 днів до війни.

На зв’язок Оксана вийшла лише тоді, коли стало відомо про те, що її чоловіка-олігарха спіймали після його втечі з-під домашнього арешту. Місцеположення ведучої було невідомо, хоча шанувальники здогадувалися, що вона знаходиться в росії. Увесь цей час її старший син Богдан знаходився на території України. Віктор Медведчук потрапив на територію російської федерації аж через півроку після свого затримання у рамках обміну, можливість якого російська сторона спочатку заперечувала.

Схожі статті