Мама Дана Балана не впізнає “невістку”: поп-діва Тіна Кароль похвалилася результатами схуднення (ФОТО)

Українська поп-діва Тіна Кароль скинула кілька кілограмів і схудла до невпізнаваності та похвалилися результатами, до яких зірка так прагнула

Багато жінок – і в Україні, і за кордоном, постійно перебувають у гонитві за ідеальними, на їхню думку, параметрами. Чому на їхню думку? Бо сучасний світ перестав диктувати суворі вимоги про 90-60-90. Навпаки – зараз модно бути в гармонії з собою та зі своїм тілом, турбуватися не так про фігуру, як про ментальне здоров’я, яке може сильно страждати, коли його виснажують дієтами, величезними навантаженнями та обмеженнями. Українські зірки – не виняток. Серед тих, хто скидає кілограми, а потім цим хвалиться, опинилася й Тіна Кароль, яка, до речі має й так прекрасно фігуру.

Тридцятисемирічна співачка Тетяна Ліберман (таке справжнє ім’я Тіни Кароль) вперше відкрито зізналась: вона худла впродовж усього свого свідомого життя, і зараз нарешті дійшла до ідеального – як підходу до збереження фігури, так і до свого ідеального тіла.

Вперше жінка розповіла про свою вагу. На своєму особистому каналі в соціальній мережі Телеграм Тіна Кароль зізналася: наразі важить 53,3 кілограми. А раніше, каже, на вагах була цифра більше, ніж 58.

Нові світлини вразили підписників
Нові світлини вразили підписників

“Вага втратилась, бо я обрала інший підхід до здоров’я. Щоденні стреси, кортизол на піку. … аж потім прозріння. Зрозуміла, що вся проблема в інсуліні”, – написала Тіна Кароль.

Вона зізналася, як сиділа на різноманітних дієтах від підліткового віку – від п’ятнадцяти. Вона худла впродовж усього свідомого життя і це було по-різному: як самостійно, так і за всі гроші світу, аж поки, як зірка розповідає, вона не зрозуміла, що всі ці швидкі та стовідсоткові методи – це повний “розвод”.

Вона назвала схуднення цілою індустрією. Каже, у цій царині ніхто нікому й ніколи не каже нічого чесно.

Жінка опублікувала нові фотографії та підписала їх таким чином:

“Пухнаста і без фотошопу”

Схожі статті