Через рік після втечі з України Влад Яма повертається? Емігрувавший хореограф вразив новиною: “Київ завтра”

Знаменитий український хореограф Влад Яма заінтригував мережу повідомленням з Сполучених Штатів у своєму мікроблозі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма зник з інформаційного простору на деякий час. Хоча знаменитість постійно опублікував новий контент, який був пов’язаний безпосередньо з вторгненням російських військ, про себе він майже нічого не розповідав. Саме тому шанувальники і гадки не мали, де може знаходитися їхній кумир.

Влад Яма вразив новиною

Однак, через декілька місяців хореографу все ж таки довелося зізнатися, що разом зі своєю людиною він знайшов прихисток у Сполучених Штатах Америки.

Сім’я повернулася туди майже одразу після відпочинку. І варто відмітити, склалося враження, що була готова до евакуації, адже встигла виїхати за кордон ще до того, як чоловікам його заборонили. Фанати з нетерпінням чекають на повернення Влада, однак він не може дати ні приблизної дати, ні взагалі пообіцяти, що колись повернеться.

Влад Яма вразив новиною

Однак, йому вдається інтригувати свою публіку. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постер, який міг би наштовхнути на думку, що Влад повертається в Україну.

Але Яма передбачливо залишив допис, в якому заявив, що мова йде про 2019 рік, а отже до якого Києва він не повертається.

Нагадуємо, що його дружина Ліліана, яка завжди була дуже активною в соціальних мережах припинила створювати контент після 24 лютого, і майже не дає жодних публічних коментарів стосовно того, що відбувається. Влад зізнався, що його благовірна дуже важко переживає війну. Тим не менш, були озвучені і хороші новини. Наприклад, зіркова пара задумується про поповнення.

Схожі статті