Четверо дітей з такими різними долями: як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських

Дві прекрасні спадкоємиці родини Сумських привели на світ не менш талановитих нащадків акторської династії. І хоча усі вони дуже різні, змогли зберегти і спільні риси.

Рідні сестри та неймовірно талановиті акторки Ольга та Наталія Сумські народили по дві дитини від різних обранців. І хоча у спадкоємців акторської династії був широкий вибір майбутньої професії, абсолютно усі обрали творчий напрямок.

Дар’я Мамай

Як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських

Дар’я Мамаї є найстаршою серед спадкоємців. Дівчина народилася у шлюбі Наталії В’ячеславівни та режисера Ігоря Мамая. Неймовірна красуня та талановита співачка, вона активно виступала у народному ансамблі, згодом вийшла заміж та народила дочку. Після втрати чоловіка Дарина повернулася у батьківський дім і на даний момент проживає разом з матір’ю.

В’ячеслав Хостікоєв

Як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських

В’ячеслав Хостікоєв є сином Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, її другого чоловіка. Хлопець успадкував риси матері та стержень батька. Глядачі мали не один шанс побачити юнака в кіно, адже він активно знімається та грає у виставах. Також молода людина часто озвучує зарубіжні кінокартини.

Антоніна Паперна

Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну
Як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських

Тоня народилася в шлюбі Ольги Сумської та Євгенія Паперного. Коли дівчинка була ще досить маленькою, її мама вирішила піти від першого чоловіка до Віталія Борисюка і, звісно, спадкоємицю забрала.

З батьком у дівчини стосунки складалися погано. У підлітковому віці вона рушила отримувати театральну освіту у російську федерацію, вийшла там заміж та осіла в москві. Зараз вона матір двох дітей.

Ганна Борисюк

Молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк несподівано стала захищати російськомовних
Як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських

Ганна Борисюк — найменша з нащадків Сумських, і молодша дочка Ольга В’ячеславівни. На даний момент дівчина навчається в університеті, однак на відміну від своїх родичок особисте життя влаштовувати не поспішає. Після початку повномасштабної війни в Україні вона знаходилася разом з матір’ю в Італії та активно волонтерила.

Схожі статті