Родина Полякової до її Дня народження розповіла, як змінилося життя співачки за 44 роки – перевернулося

Фанатська родина української співачки, популярної Ольги Полякової привітала виконавицю з днем народження та розповіла фанам, як жінка змінилася за 44 роки

Ольга Полякова – знаменита українська співачка, виконавиця багатьох популярних в Україні пісень. Жінка відома не тільки своїм талантом, а й тим, як вона слідкує за своєю зовнішністю. Зовсім нещодавно, буквально у 2022-му році Ольга розповіла, як тривалий час приховувала свій вік (що їй, до речі дуже добре вдавалося). Та все-таки в одному з випусків спільного з відомою телеведучою Марією Єфросиніною проєкту “Дорослі дівчата” Полякова зізналася, скільки їй насправді років.

Тепер точно відомо: сімнадцятого січня популярна виконавиця відсвяткувала сорок чотири роки. Жінка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там вона ділиться не тільки деталями свого кар’єрного зростання. Співачка не приховує, а навіть відкрито показує своє сімейне життя – більше всього доньок Марію та Алісу, далі – маму, рідше – чоловіка.

Підписники та підписниці добре знайомі із зірковою родиною та із творчістю Ольги Полякової. Саме тому фани створили фан-сторінку співачки, навзали її родиною Полякової та зробили трендове відеопривітання Ользі з її сорокачотирьохріччям.

На відео порівнюється зачіска, яку носила Ольга в дитинстві і зараз. Раніше була коротка стрижка, а зараз – довге волосся.

У вітанні розкривається те, як Полякову ображали за її низький зріст у дитинстві, та зараз, як видно і у відео, і кожному – довгими ногами співачки захоплюються тисячі фанатів та фанаток.

Також фанати Полякової помітили та зазначили, як на краще змінилися її стосунки з мамою: тепер вони – близькі подруги.

Окрім цього, у відео нагадали, що сама Ольга Полякова родом із Вінниці, а зараз – живе в Києві.

Далі йдеться про великі успіхи, яких досягла Полякова за сорок чотири роки: стадіони, обкладинки журналів, чудова сім’я, десятки нагород та чудова команда. Усе те, про що маленька Оля мріяла, а доросла дівчинка Ольга здійснила!

Схожі статті