Носила окуляри, хлопчачу стрижку і прізвище Галушка: ким була Віра Брежнєва до знайомства з Меладзе

Віра народилась у невеликому місті Дзержинськ, що знаходиться у Дніпропетровській області в Україні. Там дівчина почала активно займатися творчістю ще з дитинства та вчитися бути леді.

Брежнєва народилась у простій родині, та все життя до моменту знайомства з Меладзе носила прізвище Галушка, та дівчина ніколи не соромилась його, адже це суто українське прізвище, яким зараз, можна пишатися. Тож, дівчина росла у невеликому місті, ходила до школи, як і всі, захоплювалась спортом, та навіть ходила на кілька секцій, обирала, але потім за допомогою тата зрозуміла, що їй подобаються танці.

Віра Брежнєва

Та насправді дитинство Віри було нелегким, адже, в її 11 років родина Галушко втратила батька і дівчині в такому юному віці довелося шукати роботу. На щастя, містечко таке, що всі один одного знає, тому дівчині допомогли знайомі. Спочатку Віра пішла у кафе до знайомих офіціанткою, потім на ринку, а згодом знайомі родини запропонували їй бути нянею.

Вся робота, яка робила Брежнєва займала багато часу, але вона встигала вчитися, ходити на танці та займатися вокалом. Все це зробило її відповідальною та дисциплінованою. Тому, коли вона стала зіркою, завдяки Костянтину Меладзе, який покликав дівчину у гурт “ВІА Гра”, їй було легко дотримуватися жорсткого режиму.

Та саме цей чоловік перегорнув все її життя, оскільки, спочатку Меладзе зробив її зіркою у складі гурту, а крізь роки Віра заспівала як сольна виконавиця, і все це також завдяки Костянтину, оскільки він її продюсував та писав пісні.

Як Брежнєва жила без Меладзе

Тож, дівчинка яка нічого не розуміла у світі моди, носила чоловічу стрижку та працювала на ринку, в один момент стала зіркою, яку знає весь світ. Але ця зірковість коштує багато сил, енергії та років життя. Проте й в реальному житті артистки все добре склалося, вона має двох доньок та коханого чоловіка, з яким, нині має конфлікт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.