Ольга Фреймут виявилася двійницею екс-дружини Шона Пенна Робін Райт: ведучу і 56-річну акторку не відрізнити

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут має дуже яскраву зовнішність і являється неймовірно ефектною жінкою. Але як з'ясувалося, вона не одна така.

Вважається, що у світі є близько дев’яти людей з однаковою зовнішністю. Це популярний факт, який активно поширюється мережею з посиланням на думку учених. Цікаво, що досить часто до шоу-бізнесу потрапляють люди, які настільки схожі між собою, що фанати починають їх плутати. Найбільш відомі знамениті двійники — це Кіра Найтлі та Наталі Портман, Кеті Пері та Зої Дешанель, Джефрі Дента Хав’єр Бардем, тощо. Як з’ясувалося, у Ольги Фреймут також є своя двійниця.

Ольга Фреймут виявилася двійницею екс-дружини Шона Пенна

Мова йде про неймовірну красуню та колишню дружину Шона Пенна Робін Райт. У певних ракурсах вона здається взагалі повною копією телеведучої, на інших фотографіях, звісно, можна помітити суттєві відмінності у зовнішності жінки.

Ольга Фреймут виявилася двійницею екс-дружини Шона Пенна

Варто відмітити, що ще 10 років тому вони навіть і близько не були схожими, адже Робін не мала гострих вилиць та помітної линії щелеп. Але вік вносить свої корективи у зовнішність жінок.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут евакуювалася разом зі своїми дітьми Валерієм та Євдокією до Великобританії. Як стало відомо пізніше, її чоловік Володимир Локотко також опинився разом з родиною за кордоном.

На даний момент телеведуча працює журналісткою і пише спеціальну колонку про Україну. Її старша дочка Злата, яка народилася від громадянина Великобританії перебуває на навчанні в Сполучених Штатах Америки. Уся сім’я активно говорить про те, що відбувається в Україні і намагається якомога сильніше привернути увагу суспільства до війни.

Схожі статті