“Вагітна” Оля Цибульська показала великий живіт і поставила чоловіка перед фактом: “З пузіком”

Оля Цибульська відома українська співачка, яка вміє здивувати. Вона талановита, зовсім не схожа ні на кого зі своїх колег. Вона запальна та вільна у своїх діях, тому зовсім нічого не соромиться.

Останнім часом Оля вирішила стати блогером і дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі instagram. Там жінка викладає різноманітні відео, вони короткі та смішні. Таким чином артистка намагається дарувати людям позитивні емоції у такий складний час, як зараз. І варто сказати, це працює, адже у коментарях співачки завжди багато подяки та смайлів, які сміються, тобто, людям подобається такий контент і вони просять ще більше гумору на сторінці.

Цибульська натякнула на вагітність

Також Оля завжди була досить відверта зі своєю аудиторією, тому, майже все, що з нею відбувається знають її шанувальники. Та це й не дивно, адже, по-перше, їй нічого приховувати, а, по-друге, відвертість для артиста це надважлива деталь популярності. Якщо тобі не довіряють, то ніхто не буде цікавитись тобто та твоїм життям. А от коли мільйони людей бачать щирість, то, звісно, вони хочуть отримувати нову інформацію і чекають її з нетерпінням.

Так, сторінка Цибульської стала справжнім блогом, який підіймає настрій її шанувальникам. Так, днями Оля показала чергове кумедне відео, яке, можна сприйняти як зізнання у черговій вагітності, бо на камеру співачка продемонструвала своє пузіко.

“Знаєш, чого у мене немає мужика з пузіком? Бо у мене є своє” – каже на відео Ольга.

Та справа зовсім не у вагітності, як можна собі вигадати, а в тому, що Оля за останній час трохи набрала зайвої ваги й не приховує цього, а навіть вже сама другий раз акцентує на цьому увагу. Адже зміни у вазі – це цілком нормально для кожного, На це впливає багато причин, особливо – нерви та харчування при них.

Зараз кожен українець переживає дуже важкий період, тому, багато хто стикається з проблемою нестабільної ваги, тобто, це напряму залежить від твого самопочуття.Хтось звик заїдати стрес, а хтось навпаки. І от, наприклад, Цибульська належить до першої категорії, тому, жодної вагітності немає.

Схожі статті