Горняк не дарма пішла: Остапчук після розлучення заговорив про безвідповідальність чоловіків у стосунках

Небагато часу минуло з того часу, як Христина Горняк та Володимир Остапчук оголосили про своє розлучення. Яке, дуже сильно збентежило українців, тому обговорення цієї події триває й досі.

Нині кожен з екс-подружжя живе своїм новим життям, Горняк у Відні, а Остапчук будує нові стосунки. Звісно, такі різкі зміни дивують прихильників пари, оскільки тепер вони бачать зовсім іншу історію життя. Та врешті-решт тема про причини розлучення досі відкрита. Але ні Христина, ні Володимир не збираються коментувати того, що між ними сталося.

Остапчук заговорив про відповідальність
Остапчук заговорив про відповідальність

Та активність у соціальних мережах після розриву зросла дуже сильно в обох. Раніше, Горняк не так часто виходила у сторіс для розмов з підписниками, а тепер регулярно. Та більшість питань все ще стосуються Остапчука. Дівчина намагається фільтрувати цю тему, оскільки не хоче тягнете минуле за собою. Тома її відповіді є досить абстрактними та неконкретними.

А от Володимир на рахунок розлучення взагалі нічого не відповідає, і навіть у будинку, де вони жили з Горняк, він сховав всі її фото та речі, які жінка могла б залишити. Проте фотокартка першої дружини з дітьми займає почесне місце на тумбочці Остапчука. Виходить, що пірнувши у нові стосунки ведучий вирішив остаточно залишити колишню у минулому.

Але підписники шоумена не можуть вгамувати свій інтерес, тому, часто викручують питання про стосунки так, щоб це ніби-то не стосувалося історії Вови. Наприклад вчора у нього запитали: “Чому деякі чоловіки бояться серйозних відносин?”. На що він відповів так:

“Відповідальність… діти, це ж на все життя, не можна звільнитися з роботи “тата” тому усвідомлення таких перспектив у більшості хлопців до 25-ти викликає легку паніку. І це нормально, у мене паніка була”.

Відповідь Остапчука
Відповідь Остапчука

Тож, Володимир пояснив це питання загалом, але на свою адресу не сприйняв та не став конкретизувати свою безвідповідальність у деяких ситуаціях з жінками.

Схожі статті