Модельна кар’єра, наречений-мільйонер та квартира у хмарочосі: як Софія Ротару прилаштувала онучку в Штатах

У легенди української естради Софії Михайлівни є лише одна онучка, яка успадкувала від неї не тільки вроду, але й неймовірну харизму. Як влаштувалася спадкоємиця співачки?

У легенди української естради Софія Михайлівни Ротару лише два онуки, яких єдиний син співачки назвав на честь своїх батьків. Анатолій Євдокименко вирішив присвятити своє життя музиці, а от його рідна сестра Соня переїхала до Сполучених Штатів Америки, почала вчитися на дизайнера, а також будує кар’єру моделі.

Як Софія Ротару прилаштувала онучку в Штатах

Софія Євдокименко і Денис Жданов
Як Софія Ротару прилаштувала онучку в Штатах

Дівчина активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і маю лояльну аудиторію, яка уважно слідкує за її життєвим шляхом. Також відомо, що у спадкоємиці Софії Михайлівни є обранець. Ним став мільйонер та успішний бізнесмен но у сфері IT-технологій Денис Жаданов.

Свого часу мережею активно розповсюджувалися чутки про весілля молодих людей, однак Ротару спростувала дану новину і заявила, що її онучка занадто молода, щоб замислюватися про шлюб. Мовляв, вона має отримати освіту та розвивати кар’єру, а вже потім можна подумати і про сім’ю.

Соня активно показує своє життя у Нью-Йорку та тішить фанатів кадрами з Сохо. З’являються знімки і з мінімалістичної квартири, в якій вона проживає разом зі своїм коханим. Хіба що за вікнами завжди міський пейзаж з висоти пташиного польоту.

Як Софія Ротару прилаштувала онучку в Штатах

Нагадуємо, що раніше Соня також пробувала себе у музичній індустрії і навіть записала декілька композицій. Втім, їй не вдалося влитися у шоу-бізнес та завоювати публіку, тож дівчина знайшла для себе іншу мету в житті.

Тим часом Софія Михайлівна намагається якомога менше обговорювати з журналістами життя своїх дітей та онуків, і сама останнім часом досить закрита.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.