Як виглядає будинок Олега Винника в Україні: покинув хороми в центрі столиці заради нерухомості в Європі

Відомий український виконавець Олег Винник має багато нерухомості і веде досить досить закритий образ життя. Де ж проживає повелитель вовчиць?

Тривалий час Олегу вдавалося вести закритий образ життя, що призвело до того, що фанати не знали навіть, чи є у нього родина. Та з часом певна інформація почала виходити назовні.

Олег Винник вразив мережу своїм виглядом в Європі
В мережі показали, як виглядає будинок Олега Винника

В шоу-бізнесі почали пліткувати про шлюб повелителя вовчиць зі своєю бек-вокалісткою Таюне, а журналістам тим часом вдалося знайти, де проживає артист.

Як виглядає будинок Олега Винника

Мова йде про столичну квартиру Олега Винника, куди він завжди повертається. Потрапити на територію у преси не вийшло, адже вона суворо охороняється а також відгороджена парканом.

В мережі показали, як виглядає будинок Олега Винника

Журналісти слідували за повелителем вовчиць, тому бачили, як його машина з водієм заїхала на територію і залишилася там. В цілому апартаменти назвати елітними не можна, адже будинок виглядає, як і тисічф інших київських забудов нового типу.

В мережі показали, як виглядає будинок Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник покинув батьківщину та переїхав до себе в Берлін. Як відомо, там в нього також є квартира, а також студія звукозапису. Втім, адвокат зірки поспішила пояснити, що Олег не втік, а переїхав в Європу через свою хворобу. Мовляв, лікується саме там. Діагноз виконавця досі не озвучений, тож аудиторія немає жодної гадки, що може турбувати Олега Винника.

За увесь цей час Олег майже не показувався своїм фанатам, а оновлення по виконавцю робив його друг Роман Недзельський, який забирав у нього машини, що відправлялися на фронт. Тоді ж фанати помітили, що за цей рік Олег Винник трохи змінився, а саме посивів, відростив бороду і трохи змінив стиль в одязі. Таюне ж в свою чергу зовсім зникла з інформаційного простору і майже не виходить на зв’язок до своїх шанувальників.

Схожі статті