Знайомі вже 20 років, та це не Влад Яма: Могилевська розповіла про нового чоловіка, який переплюнув танцюриста

Відома українська співачка Наталя Могилевська дала ексклюзивне інтерв'ю для Григорія Решетніка, в якому розповіла про свого нового бойфренда. Всі деталі в статті.

Хоча Наталія Могилевська завжди була відвертою з пресою та не приховувала своїх стосунків з обранцями, артистку все одно підозрювали у таємних інтрижках.

Стало відомо про всі таємні романи Наталії Могилевської
Наталія Могилевська розповіла про нового чоловіка

Одним з найгучніших телевізійних романів співачки був з Владом Ямою. Втім, на зізнання глядачі так і не дочекались: насправді у хореографа були стосунки з іншою жінкою, яка згодом стала його дружиною, а от Наталія Могилевська навпаки почала все менше і менше обговорювати особисте з журналістами.

Наталія Могилевська розповіла про нового чоловіка

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська виявилася однією з небагатьох вітчизняних селебритіз, які не евакуювалися за кордон і залишилися разом зі своїми співвітчизниками. Ба більше, артистка почала активно гастролювати прифронтовими зонами і, як з’ясувалося пізніше, робила це зі своїм новим обранцем.

Його особистості вона не розкриває, однак Григорію Решетніку розповіла, що знайома з ним вже 20 років. Також відомо, що чоловік деякий час проживав в Сполучених Штатах Америки і старший за артистку.

Наталя Могилевська відкрила секрети молодості
Наталія Могилевська розповіла про нового чоловіка

“Він дуже сильна людина. Хочу відкрити секрет, ми познайомилися 20 років тому. Подобалися один одному, але стосунки не починали. Він був дуже жорсткий до того, як повинна поводитися жінка, а я була заточена на кар’єру”, – пояснила Наталія.

Також зірка розповіла про те, що хоче створити велику сім’ю і народити дітей. Виконавиця сподівається, що їй вдасться реалізувати свої плани, і цілком імовірно їх розділяє її новий бойфренд. Зокрема Наталія заявила, що спочатку їй необхідно навчитися бути хорошою мамою.

Схожі статті